HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (412/1662) > >>

Ben Reilly:

talgaby:
Supermannél Lois monológja miatt már megérte, a másodikra ezért vagyok kíváncsi. De a Batman rémes. Nem Batmanről szól, amikor szerepel, akkor is egy balfék, és az összes jobb jelenet ismert Bat-sztorikból van összevagdosva, amit egy épen csak koherens, gyenge valami fog össze. Mégis sokkal jobbra értékelik a Supermannél, ami legalább próbál valami új lenni.

jocibmx:
Olvastátok a Superman Earth One volt 2-t? Sokan már az elsőért sem voltak oda, bár nekem tetszett. Viszont ez a második, nagy csalódás volt számomra is. Habár amazonon meg goodreadsen fel van pontozva (mint egyébként minden) közel sem olyan jó. JMS régen lehet írt jó dolgokat, de a Before Watchmen-es dolgai meg most ez az új Superman-je is gyenge. Sikeresen csinált Supermanből egy szűz, határozatlan magányos különcöt, akiről képtelenség elhinni, hogy önzetlenül segítené az embereket. Sokkal inkább hihető lenne, hogy magányában megölne mindenkit. Viszont cserébe kaptunk egy hatalmas pattanásokban energiát gyűjtő Parasite-ot.   :lol: Szóval igazán borzalmasra sikerült ez az Earth One vol 2.  Most már csak azt kéne megfejtenem hogy a Batman Earth One-t miért szerették annyian, mert ott meg Batmanből csináltak teljesen inkompetens bénát  :hehe:

Zigota:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2012. November 05., 15:05:20 ---Mindenki olvasson Wolverine and the X-Men-t, EZ PARANCS!

--- Idézet vége ---

Nekem a rajzok nagyon nem jönnek be sajnos.

Inner Circle:
Mindenki olvasson Wolverine and the X-Men-t, EZ PARANCS!  ;D A ti érdeketekben mondom; most indul a második évad a 19-cel, és még az első 18-at se olyan megerőltető visszaolvasni. Simán a legjobb Marvelek között van. Csak a címével kéne csinálni valamit, mert sokan talán nem akarnak Rozsomák-sztorikat olvasni, amihez a többiek csak statisztálnak, pedig ő csak egy szereplő a sok közül.
A 19 végén csatlakozik Vihar, aki ugye elvált a Párductól, Rozsi meg szakított a nemszuperhős barátnőjével, szóval akár, néhány sör után, ugye...  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése