HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
jocibmx:
Marvel Now!-ból melyik címeket fogjátok előreláthatóan olvasni? :)
Inner Circle:
Na jó, nem parancs volt, inkább csak afféle irányelv :-) A kis Broo az egyik legjobb karakter lett, érte tényleg lehet izgulni. A Bamf-ok eredete is érdekelne. Pont ez a jó a sorozatban: rengeteg érdekes kis fonal van, amit fel-felvesznek.
Az Alpha and Omega nem rossz, de nem is világrengető, nekem főleg a rajz miatt tetszett, vicces kis easter egg-ek voltak benne.
A Consequences elég bátor, sokáig ugye Küklopsz volt az X-Men impotens Hófehérkéje, és Rozsomák a sötétben kaszaboló, és most megfordul a helyzet? Külön érdekesség, hogy egyelőre Rozsi még viszi az X-Force-ot, akik szintén a direkt megoldások hívei... nehogy majd egyszerre üssön rajta valami anti-mutáns fenyegetésen a mutánsokkal való békés együttélés két élharcosa, éjszaka, nindzsaszerkóban: "Én láttam meg először, Logan!" "Akkor is én ölöm meg, mielőtt rád veszélyt jelenthete, Scott!" "Veszed le róla a karmod, én fogom szétlőni!" "Nemnemnemnem..." "Dedededede..." :D
Gorgonita:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2012. November 05., 15:05:20 ---Mindenki olvasson Wolverine and the X-Men-t, EZ PARANCS! ;D
--- Idézet vége ---
Jelentem végigolvastam! Tényleg jópofa. Kíváncsi vagyok mi lesz most a kis gizmóval. A másik cím amit most olvastam az AvX Consequences. Lehet hogy Cyclops tartósan rosszfiú marad, és Magneto örökébe lép? Egyébként a W and the X-men-hez van egy 5 füzetes spin off is Alpha Omega címmel, megyek bepótolom azt is. És várom a következő parancsot. :)
Ben Reilly:
Azt akartam vele érzékeltetni, hogy ami Batmannek tűnik még nem biztos hogy az, ahogy sajnos az alant sorolt történetek is.
Farek:
Ben, te állat!!! :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése