HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (410/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Zigota - 2012. November 06., 16:36:16 ---Nekem a rajzok nagyon nem jönnek be sajnos.

--- Idézet vége ---

Az első rajzoló nekem is régi ellenségem, szerencsére nemrég lecserélték. Az új se a kedvencem, de az ő munkája legalább nem szélsőségesen megosztó.

Snake (XF):
Ulti Pókembert nem olvasok, így arról nem tudok nyilatkozni, de az Angyalos írásai már régóta lejtmenetben vannak (mondjuk szerintem a Dark Avengerst leszámítva egyébként is középszerűek voltak), amikkel meg próbálkozott (Spider-Woman, Moon Knight, vagy a két Icon-os cím: Scarlet, Takio) azok finoman szólva sem váltottál be a hozzájuk fűzött reményeket. Önmagában nem az a bajom, hogy az x-részleghez került (adtak volna neki egy huszadrangú címet, és a kutyát sem zavarná, h mit pöcsöl ott), hanem hogy a nagy címeket adták neki.

jocibmx:
Ennyire gyengéket ír újabban Bendis? Én most olvasom tőle az Ulti-Pókot, meg olvastam még a Daredevilt tőle, azok mind jók, bár ugye azok régebbiek. Meg az új Ultimate Pókemberéről, amiben már az új srác van is jókat hallok. Azt olvastam  már, itt is meg máshol is ,hogy az Avengers nem volt a legjobb nála, de pl. az új Daredevil minije is elég jónak tűnik eddig, (bár még csak két füzet jött ki belőle).

Snake (XF):
Amire minden esély megvan sajnos.

talgaby:
X-ek, amíg Bendis menthetetlenül tönkre nem teszi franchise szinten.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése