HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (407/1662) > >>

zoli:
Üdv, KÖSZ . Talán majd ezért indul majd egy sötétebb hangvételű Pókember sorozat, ha Péter lesz majd egyáltalán a főszereplő ,mert nem biztos hogy örül majd annak hogy valaki megint tudja a titkait. És kicsit bele is piszkálnak az elméjébe.HM  hogy csinálta ezt Dr Octopus ,hm  mert én még nem olvastam

talgaby:
Kifejezetten képregényekkel foglalkozó már nincs. Volt Miskolcon, Szegeden, talán Debrecenben is, de ezek mindegyike bezárt vagy váltott másra azóta.

zoli:
Üdv ,hát ezért jó a városban élőknek ,mert ott hamarabb lehet akár külföldi képregényt is venni  .És így ők eltudják olvasni a történeteket. ;)De erre vidéken {tudomásom szerint } sajnos nincs képregénybolt . PL Nálunk Bács-kiskun megyében nem hiszem hogy van ,hacsak nem Kecskeméten vagy Baján.Esetleg  egy másik  megyében pl Szegeden ahol vannak rokonaink.HM... :headscratch:van-e Pesten kívül valahol képregénybolt  :nemtudom:

zozi56:
Nem tuti, de én így értelmeztem az első füzet alapján. Egyébként arra számítok, hogy az lesz a vége, hogy hiába rendelkezik Oki Peter testével és minden emlékével, nincs mellette a lelkiismerete, és így nem tud majd helytállni Pókemberként.

Inner Circle:
Tuti? Hát, úgy fel van adva a lecke.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése