HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézetet írta: jocibmx - 2012. December 12., 19:29:59 ---Joker egyszerűen MINDENHOL ott van, és mindenre van ideje, van ideje megkérni Batgirl kezét, van ideje megfélemlíteni Pingvint, van ideje Damiennel szórakozni, és akkor még a Nightwinget, a Catwomant meg a Redhoodot nem is olvastam.
--- Idézet vége ---
A válasz egyszerű: Joker levelezőn elvégezte a Jean Grey School "Advanced Wolverine Timetable" kurzusát, és így nem okoz gondot neki havi hat, teljesen eltérő helyen, időben és környezetben játszódó képregényben is helytállni :-)
Farek:
Elolvastam az Avengers Arena első részét. Hááát... vegyes érzéseim vannak.
Egyrészt szeretem azokat a cuccokat, amik kicsit megbolygatják a Status Quo-t. De valahogy úgy gondolom, itt végül valami svédcsvarral vissza fogják csinálni a dolgokat. What if...?-nek, vagy alter univerzumnak jó lenne, de nem képzelek akkora tököket a Marvel alkotóinak, hogy ezt tényleg meglépjék. Oké, nem igazán fővonalas hősökről, ráadásul a fiatalokról van szó, de azért ez akkor is kemény. Meg ráadásul Arcade ereje...
Szóval azt hiszem, hogy a végén kiderül, hogy vagy egy élethű szimulációt láttak az emberek, vagy pedig végig valami sztáziskamrában fekszenek, és csak az agyukkal játszik a gyilokmester. De azért kíváncsi vagyok, hogy indulnak tovább innen.
A Dark Avengers is érdekesnek tűnik ezzel az alternatív világgal, de most hirtelen beugrott, amikor a Thunderbolts 50-75. számok között a csapat egyik fele az Ellen-Földön rekedt. Oké, az nem alternatív, csak a Nap túloldala :), de azért hasonló volt a felállás. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. A felütés elég zord :)
Snake (XF):
--- Idézetet írta: jocibmx - 2012. December 12., 19:29:59 ---Lehet hagyom a picsába az összes mellékszálat :dry:
--- Idézet vége ---
Batman illetve Batman & Robin. Ez a két sorozat több, mint elég, hiszen ahogy te is írtad, a Batman v2 önmagában is érthető, a B&R pedig van annyira jó, hogy érdemes legyen követni. Esetleg Layman miatt a Detective Comics. A többit nyugodtan hagyd a fenébe.
Predash:
És a New 52 JLA mennyire élvezhető önmagában? Gondolkozom, hogy vegyem, de nem akarok hozzá 345345 mellékágat, mert annyi pénzt nem osztanak. :D
jocibmx:
Olvasom a Snyder féle Batmant éééééss, Joker visszatért stb, nagyon jó cucc, nagyon jól ír Snyder szóval nem is azzal van a baj, de annyi tie-in van hozzá, hogy az hihetetlen. :-\
Még a Court of the Owls sztorinál meg is lehetett magyarázni, hogy több helyszínen történtek az események, hiszen rengeteg Talon szabadult rá Gothamre, itt viszont nagyon erőltetett az egész.
Joker egyszerűen MINDENHOL ott van, és mindenre van ideje, van ideje megkérni Batgirl kezét, van ideje megfélemlíteni Pingvint, van ideje Damiennel szórakozni, és akkor még a Nightwinget, a Catwomant meg a Redhoodot nem is olvastam.
Így már elég nehéz összerakni a teljes történetet időrendben...
Snyder sztorija önmagában is megállja a helyét szerencsére, de nagyon erőltetett ez az egész Death of the Family így egészében, kár mert Snyder Batmane, Capullo rajzaival még mindig nagyon bejön.
Lehet hagyom a picsába az összes mellékszálat :dry:
Ti olvassátok?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése