HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (41/1662) > >>

gabo:
Micsoda?? Kapi mint Hidrás, ne csesszék szét már ennyire a több évtizedes imázsát!!!  :(

--- Idézetet írta: Farek - 2017. Április 24., 10:42:08 ---Basszus, oké, értem én, hogy Amerika Kapitány mindig is a Hidra hű tagja volt - Óceánia pedig mindig Eurázsiával áll háborúban, és Kelet-Ázsia a barátjuk... -, de azért az, hogy Kapi egy baszom nagy Hidra tetoválással a mellkasán rohangál, azért az már tényleg... nem is tudok megfelelő jelzőt. Mert nyilván még egy csatában sem szakadt le vagy sérült meg a ruhája, mi? Ekkora balfaszságot!
Nekilátok hamarosan ennek a Secret Empire nevű akárminek, de már előre félek tőle...

--- Idézet vége ---

Farek:
Basszus, oké, értem én, hogy Amerika Kapitány mindig is a Hidra hű tagja volt - Óceánia pedig mindig Eurázsiával áll háborúban, és Kelet-Ázsia a barátjuk... -, de azért az, hogy Kapi egy baszom nagy Hidra tetoválással a mellkasán rohangál, azért az már tényleg... nem is tudok megfelelő jelzőt. Mert nyilván még egy csatában sem szakadt le vagy sérült meg a ruhája, mi? Ekkora balfaszságot!
Nekilátok hamarosan ennek a Secret Empire nevű akárminek, de már előre félek tőle...

Inner Circle:
És most a mutter azt dúdolja, hogy:
'Cause I got high
'Cause I got high
'Cause I got high...

zajrus:
Doom csak az anyja lelkéért forgatta fel a poklot és Mephistot miután kimentette a lelkét az anyja lelke megtisztult és egy magasabb helyre került... a mostani visszatéréséért nem Doom felelős, hanem a kreténebb Reed Richards :D

talgaby:
Ja, hogy a mostani Secret Wars? Gondolom, Hickman azt sem tudta, hogy Fátumnak van ilyenje. Az elmúlt évek ténykedései alapján nem olyan írónak tűnik, aki különösebben ismerné a Marvel történelmét. Fátum anyja hasonló kérdéskörben utoljára talán a House of M: Fantastic Fourban bukkant csak fel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése