HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
jocibmx:
Aki eddig nem olvasta Snyder Batmanjét, most azonnal kezdje el !!!! ;D Ritka az hogy őrülten dobogó szívvel olvasok végig egy füzetet, baromi jó lezárása lett a Death of the Family-nek. Már-már horrorba hajazó volt a sztori, ledobtam tőle a láncot, nagyon fullos. Nagyon tud ez a Snyder :)
Inner Circle:
Valami ilyesmi, PP most mintha nem is csak a saját testében lenne afféle hasadt tudatként, hanem ráadásul Ock elméjének "potyautasa": azt látja, amit Ock lát, arra emlékszik, amire Ock is, csak mindezt tudja kommentálni, de önállóan nem csinálhat semmit, még a jó doktor emlékeibe is csak korlátozottan tekinthet bele, míg Okinak szabad bejárása van Peter emlékeibe.
KiD:
Mondjuk a Dr. Stranges verziót mondjuk meg tudom indokolni. Ugyan szellemként látod Petert a képregényben, mert így lehet látványosan ábrázolni, de ő továbbra is a saját testében van valójában, és ott éli meg ezeket a dolgokat, így nem tud Strange dokihoz szaladgálni/repkedni.
Aztán lehet, hogy azóta már elsütötték a sztoriban, hogy tényleg szellem, és ez rossz magyarázat volt részemről, megmondom őszintén, csak átfutottam ezt a 3 részt, a rajz valahogy nem tud megfogni...
Zigota:
Kinek a pap, kinek a papné :badteeth: A lényeg, hogy van két ilyen érdekes és igényes sci-fi képregény!
Gorgonita:
Peter miért nem megy el dr Strangehez a szellemes problémájával? Ja hogy akkor vége is lenne a Superior Spideynek. :sm-clap:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése