HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zajrus:
--- Idézetet írta: Kayamiel - 2017. Május 07., 17:30:50 ---A múltkor pedig 4450-ért volt Star Wars :hzs-darthvader:
--- Idézet vége ---
Ha boltban veszed, de ha a kiadótól rendeled olcsóbban kijössz főleg, ha a két kötetet együtt :nezze:
talgaby:
Igazából majdnem forintra pontosan annyiba kerülnek ezek a mai képregények, mint akkoriban, ha az inflációval számolsz. Sőt, az általad említett különszám még kicsivel alatta is van. Az eredeti megjelenési árhoz képest meg pláne; manapság már örülök, ha kötetben kijövök 800 Ft-ból egy 22 oldalas füzetért átlagban. Ehhez képest a hazai 4000/6 füzet kötetekben még mindig egészen baráti.
Kayamiel:
Most komolyan DC-től Batman :dc-batman:, Marvel-től Pókember :sm-spider-sense: + 1-1 különszám darabonként 1290 Ft. :headscratch: Hova tart ez a világ. Dúrván 5200 4 darab 60 oldalas képregényért? Gyerek koromban 400 Ft, ha volt 4 képregény. Nagyon elszálltak az árak.
A másik 3600-volt, benne 3 tőrténet: Póklány, Logan :m-wolverine:, Amerika Kapitány :m-cap:
A múltkor pedig 4450-ért volt Star Wars :hzs-darthvader:
Asys:
Pont, hogy az a poén, hogy nem volt soha a Hydra tagja, nem? :rolleyes:
Nem az van, hogy a Vörös Koponya rávette az (Avengers Standoff-ban felbukkant) isteni erővel, de egy kislány eszével bíró Kobik-ot (aki gyakorlatilag maga az életre kelt Kozmikus Kocka), hogy ,,írja át'' Rogers emlékeit? :headscratch:
Maga a történelem nem változott, csak a Kapi emlékei... Legalábbis én ezt vettem le a story-ból! :brow:
(A Mennydörgők egyik részében Kobik, ha jól emlékszek, még fel is ajánlja Bucky-nak, hogy ha szeretné, akkor őt is a Hydra ügynökévé teszi!) ;D
Azt viszont nem értem, hogy az 1940-ben, szemmel láthatólag is csak 10-14 éves Rogersből, hogy lesz hirtelen egy min. 18-20 éves felnőtt... :dry:
Farek:
--- Idézetet írta: gabo - 2017. Április 24., 18:04:01 ---Micsoda?? Kapi mint Hidrás, ne csesszék szét már ennyire a több évtizedes imázsát!!! :(
--- Idézet vége ---
Ne akard tudni... :S
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése