HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Pepea:
--- Idézetet írta: Farek - 2013. Március 20., 16:14:34 ---Hát, nem is tudom, eddig az Age of Ultron engem annyira nem győzött meg. Jó, oké, érdekes az alapfelütés, de ennyiből indul minden, mint amit Pókember elmond? Vagy más címeken volt ennek valamilyen előszele? Ez most a fővilág vagy egy alternatív? Szóval nem tiszta nekem ez az egész.
--- Idézet vége ---
Egyetértek veled! De én rajz alapján győzőtt meg. :) Gondolom, ő rajzolta F4-ket is, ami Reed 4 ujjával mutatta a borítón, biztos ismered, már itt van magyar tárban (hzs-n) :) De mi történt Ultron-nal, én se értettem jól, honnan jönnek, stb. Majd összes 10 részig, aztán rájön mi a fene történt... :nezze:
Farek:
Hát, nem is tudom, eddig az Age of Ultron engem annyira nem győzött meg. Jó, oké, érdekes az alapfelütés, de ennyiből indul minden, mint amit Pókember elmond? Vagy más címeken volt ennek valamilyen előszele? Ez most a fővilág vagy egy alternatív? Szóval nem tiszta nekem ez az egész.
Pepea:
Nagyon jó Age of Ultron, nekem nagyon tetszik, All New X-men, első, második pedig Age of Ultron, ezek nekem tetszik jobban a MARVEL-ból. :) Várom már új részeket. :)
Farek:
Bár nem The End címmel futott, mert jóval korábbi, de hasonló történetből javaslom az oldalon is megtalálható Bulldózeres What if...?! történetet. Rövid, velős, ütős.
Inner Circle:
A Hulk: The End nem rossz, nem is különleges, egyszer olvasható. A rém vacak Wolverine-nél jobb, az X-Men-nél rosszabb, mondjuk annak két gondja van: egyrészt végeláthatatlan, másrészt nem igazán The End. Talán a Punisher tetszett a legjobban, akármilyen groteszk is volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése