HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (384/1662) > >>

Balakin:
Tegnap megjelent a Secret Service 6. és egyben utolsó része. Hát azt kell mondanom, ez Millar egyik legjobb munkája (szerény véleményem szerint). Megvannak benne a tipikus Millaros jegyek, kis megalománia, cinikus hangvétel, de ugyan akkor nem olyan idegörlően gonosz, cool és badass mint a Wanted vagy a Nemesis, megmarad pozitívnak és szórakoztatónak és sok kikacsintás is van benne mindenféle popkultúrális dologra.
Még azoknak is ajánlanám akik alapból nem szeretik Millart. Azért látszik, hogy Gibbons miatt összeszedte magát, hogy egy minőségi sztorit alkothasson vele.

jocibmx:
Millart én is bírom, jó író de a Wanted szerintem is gyenge volt, a Superior meg felejthető.
Viszont idén jön tőle a Jupiter's Legacy, ami nagyon érdekesnek tűnik. Remélem tényleg lesz olyan jó,, mint amennyire mondja, mert Millarra jellemző a túlzás  :badteeth:
A Facebook oldala szerint:
"The writer of Wanted, Kick-Ass, Supercrooks, Superior, Nemesis, The Secret Service and - let's face it - all the best modern Marvel Comics!"
Let's face it- van önbizalom  :lol:

Balakin:
Az alapötlet szerintem tök jó (ez jellemző Millarra) de a kivitelezés, nem az, hogy rossz, hanem szerintem gusztustalan. Talán még a Wantednál is jobban. Viszont a többi Millarworld címet érdemes kipróbálni, ha egyébként szereted az írásait. A Superior szerintem kicsit kihasználatlan volt, a Hit girl meg összecsapott (viszont komolyan se veszi magát, szóval...) de a Supercrooks illetve az épp futó Secret Service elég jó (főleg utóbbi, az nagyon!).

Nimrod84:
Köszönöm! A wikipédián akadtam rá véletlenül a rövid tartalomra, de akkor nem töröm magam.

zozi56:
Én Olórin kritikája után bele se kezdtem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése