HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (380/1662) > >>

Snake (XF):
Nekem Brubaker első CapAm Omnibusa van meg, az méretes darab. Alapvetően én a sima deluxe HC-vel is beérem, mert azt kényelmesebb olvasni, de ha nem adnak ki valamiből ilyet, akkor nincs mese, a premiere HC-nál egyértelműen jobb :)
A Hawkeye HC már nálam is várólistás ;)

Balakin:
Remender X-force omnibus az jöhet nekem is, szerintem egy éven belül ki kéne adniuk, Hickman F4-e is msot ősszel lesz omnibusban (vol1). DD-re még várnék pár évet, általában miután lefut egy sorozat/alkotói éra akkor szoktak omnibusozni. De a DD-ből már jött egy deluxe edition amiben az első két tpb tartalma van, az itt figyel a polcomon, szép darab, megérte megvenni. Lesz ilyen Hawkeyeból is novemberben, meg is várom inkább, nem veszem meg a tpb-ket.

Amúgy vettél már ilyen omnibust a kezedbe? Mert sokan nem szeretik, mert kényelmetlen olvasni. Én speciel imádom őket, mert nagyon szépek, nemsokára megérkezik a Secret Warriors és a Morrison Invisibles-e (aminél vastagabb kötetet én még nem láttam az amerikai picaról) már alig várom.
Amugy az UXF-t szerintem egyben adják ki, mert 8-900 oldal lenne az egész (mint a Secret Warriors) és 400 oldalas omnikat nem nagyon csinálnak ha csinálhatnak 900 oldalast is :D

Snake (XF):
Szinte biztos, hogy idővel lesz belőle, a kérdés csak az, hogy mikor. Egyébként olyan 20+ résszel simán lehet számolni. Első körben én most Remender-től az Uncanny X-Force Omnibus kiadását várom, azt szerintem két kötetben fogják kiadni (aztán lehet, hogy tévedek).

jocibmx:
Szerintetek mennyi esély van arra, hogy egyszer Waid Daredevilje megjelenjen omnibus kiadásban? Mármint gondolom kiadják omnibusba, mert sok ilyen könyve van a Marvelnak, szóval inkább azt kérdezném, hogy hány szám után szokták kiadni az első kötetet így? Marha jó az a sorozat, jó volna a polcomon tudni.  ;D

KiD:
De a Szipolyok és a Skrullok se rossz alakváltók.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése