HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
A hatfüzetes tpb nem szentírás, van nekem Marveltől is olyan, amiben öt vagy hét füzet van egyben, de felfelé egészen kilencig elmennek. Vagyis sanszos ott egy 6-6-7 felállás, ha olyan volt a sztori felosztása eredetileg. DC nem igazán szokott a Marvelhez hasonlóan egybegyűjtött HC-ket kiadni, hajlamosabbak a vastag kötetekből azonnal Absolute-ot csinálni. Vagyis röpülj rá a tpb-kre, legrosszabb esetben ha kijön egy sima egykötetes HC, lecserélheted őket.
Firvingi:
Hogyan szoktak általában kiadni egy sorozatot, ha vége van? Nekem nagyon bejött az I,vampire és megrendelném, csak az a gond, hogy a Dc összegyűjtött formában 6 számot szokott kiadni és a sorozat 19 részes lett. Nem lehet valahogy egybe megvenni a sorozatot? Bem vagyok oda a sima különálló füzetekért már csak a reklámok miatt sem. (Bocsi, az offért, de nem tudtam, hol kérdezzem meg)
Balakin:
Arra a DD-re gondolok igen. Az a Deluxe edition (mérete miatt is, mert 28 centi magas), illetve meg mert nem csak 5-6 szám van benne.
A kihajtásról amúgy itt egy hasznos kis útmutató:
Megjött ma a Secret Warriors omnibusom, amit bár megállítottak a vámon, de nem vámoltatták meg (cserébe 2 hét helyett pontosan egy hónap alatt ért ide) és nagyon pofás darab, igaz fura, hogy 900 oldalával szinte ugyan olyan vastag mint a 640 oldalas Flash omnibus. De héjj, 40%-al olcsóbban vettem és még vám se volt (valahogy megoldották, hogy Németországon keresztül jöjjön).
Ennek örömére meg is rendeltem a Death and return of Superman omnit :badteeth:
jocibmx:
Én a Daredevil vol 2-t szeretném megszerezni de ott már az ultimate collection vol 1 is hiánycikk. De hátha újra nyomják :lol:
Amúgy Balakin, kerestem azt a deluxe editiont, de sehol nem találom, csak a sima HC-t amibe az első 10 szám van benne meg az Amazing pókiból egy szám. Vagy erre gondolsz?
Amúgy nincs bajom az ilyen kötetekkel, igaz kicsit nehezebb olvasni, meg féltem erősen kihajtani őket :badteeth:
Balakin:
Irigyellek, a Cap omni már out of print volt, szóval az ultimate collectionökkel kellett beérnem (illetve a Reborn hc-ben van, mert ritka olcsón sikerült hozzájutnom).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése