HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
jocibmx:
Én meg meg igazából nem foglalkozok magával a DC Univerzummal, lényeg, hogy a kedvenc karaktereim történetei jók legyenek. Ha az tetszik, engem nem érdekel a continuitás meg ilyenek. Ha pl. 5 év múlva valaki ír egy történetet Damiennel, vagy egyéb olyan karakterrel, akinek akkor nem is szabadna léteznie, vagy ellentmondásba kerülne, nem törődnék vele, ha maga a történet tetszik. Úgy fognám fel, hogy ez még akkor volt amikor élt. Mindenkinek a saját kedvenc történeteiből kellene a "saját kontinuitását " kialakítania, akkor nem lennének ilyen gondok.
Superman-ra visszatérve, remélem sikeres lesz maga a film, mert a Batman Begins sem a legjobb része a Batman trilógiának, és az eredettörténetek amúgy is olyan dolgok amin át kell esni, és utána indulhat a buli, így volt ez a Batmannél is, meg az új Amazing Pókinál is. Remélem megél egy folytatást a dolog, vagy esélyt ad a JLA mozinak.
Amúgy Balakin, ha olvastad volna Lobdell cuccait, valószínűleg egyetértenél velem :badteeth:
Borzalmasan gyenge író, volt egy marhára elnyújtott, gyenge crossover nemrég a Superman füzetekben, a H'el on Earth. Annyira gyenge volt, hogy lényegében senki nem figyelt fel rá, annak ellenére hogy 3 Supermanhez kapcsolódó sorozatot is érintett. Én meg olvasom, becsülettel, bár néha én sem tudom miért. Csak mert Superman :badteeth:
Ja és amúgy ez a Batman never sits, :lol: ;D nem is hallottam róla de, úristen :hehe:
Balakin:
nem az egész szar, csak nagy része. Amúgy itt most kifejezetten Supermanről volt szó az új címe kapcsán.
--- Idézet ---alapjáraton hány évbe is telne az, hogy Damian megszülessen
--- Idézet vége ---
Damien klón, mesterségesen öregítették annyi évesre amennyi.
Snake (XF):
--- Idézetet írta: rolinev - 2013. Június 14., 07:07:13 ---De egyébként nem értem, hogy mit kell túlmagyarázni a new 52-n miért kell újra és újra bebizonyítani, hogy sz*r az egész...
--- Idézet vége ---
Talán mert nem az :)
zajrus:
De egyébként nem értem, hogy mit kell túlmagyarázni a new 52-n miért kell újra és újra bebizonyítani, hogy sz*r az egész... alapjáraton az egész koncepció egy katyvasz és már a projectek elején bizonyították ezt az írók többek közt... már nem azért, de azelőtt nem rémlik, hogy twitteren kérdezték volna meg egymástól, hogy hé akkor ez is ez most hány éves is? :D Persze, hogy Superman a levegőben áll (persze nem szó szerint abban nincs semmi meglepő :) ), de nem csak ő... és igenis jó írókat aggattak minden sorozatra, csak mihez kezdjenek egy olyan világban a megszokott karakterekkel, ahol még ők se tudják pontosan, hogy mit tehetnek meg és mit nem? A Batman címek persze remekek, egészen addig míg el nem kezdünk számolgatni, hogy alapjáraton hány évbe is telne az, hogy Damian megszülessen stb :) És ez a kis 5-6 évbe fixen nem fér be feeling megint ott van mindenhol... írhatnak bármilyen jó vagy rossz sztorit az írók rajzolhatnak bármilyen parádésan a rajzolók az egész el van baltázva már az elejétől fogva így hiába várunk egy egységesebb színvonalat, mint a new 52 előtt... ott legalább mindenki tudta, hogy ki merre mennyi ott nem volt probléma azzal pl, hogy Guy Gardner hogy maradt ugyanolyan személy, mikor az életének 90%-át kivágták alóla :)
Balakin:
oh igen, pont tegnap hallgattam a legújabb wordballoon podcastet ahol Jenkins elég mélyrehatóan magyarázta a gondolatait a témában.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése