HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (370/1662) > >>

Inner Circle:
A New Avengersbe belenézni nem kell, pont. Félned jó lesz, pont  :hehe: Érdektelen, kaotikus, idióta.

Zigota:
Most olvasom az Uncanny Avengerst. Majdnem abbahagytam az első pár rész után, de aztán Vadóc "incidense" miatt folytattam, és nem bántam meg. Remender ott folytatja, ahol az Uncanny X-forcet abbahagyta, mondjuk ezért is kezdtem el olvasni. Tetszik a széthúzás a csapaton belül, hogy mindenki menne a saját feje után, de nem lehet. Az ellenségek is jók, akik egymással is harcolnak. Azon gondolkozom, belenézek a New Avengersbe is, bár kicsit tartok tőle...

Preacher:
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! kifejezetten képregényekre szakosodott boltokat és szakembereket keresek...
nemrég elővettem a jol elrejtett füzeteimet...az összes kitűnő állapotban van...van köztük 20 éves Superman is!!!
Szeretném felméretni,hogy egyáltalán ér-e valamennyit vagy sem!
Továbbá kifejezetten képregényboltra azét lenne szükségem mert vennék még pár füzetet!
előre is köszönöm!

Farek:
Én nem ismerem. És ezért is kapkodom a fejem, hogy mi a csöcs van.

Balakin:
Hickman cuccaiban még reménykedem, meg majd jön a Mighty is, hátha az jó lesz.
Az Uncannyvel annyi a bajom, hogy az első 3 részes sztori nekem olyan szimpla volt és kicsit túl direkten silver age-es. A mostani meg a tipikus Remender féle betegségben szenved, amiben az Uncanny X-forcea is: ha nem ismered az Age of apocalypse-ot (illetve most már az UXF-ot is) akkor nagy eséllyel el fogsz veszni sztori közben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése