HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (369/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Június 28., 13:09:26 ---nekem kicsit olyan érzésem van tőle mint Ellis Astonishing X-menjétől. Mintha egy sznob teadélutánba csöppentem volna ahol jelmezes fickók mindenféle multiverzumos, technobable hülyeséggel tömik a fejem.

--- Idézet vége ---

Nekem meg a Proust-összefoglaló verseny ugrik be a Monty Pythontól:
https://www.youtube.com/watch?v=-JWV5XAoByQ (Sajnos beágyazni nem hagyja.)
A második versenyző 2:30-tól :-)

Inner Circle:
A Wolverine and the X-Men-t továbbra is ajánlom. Talán nem olyan jó, mint az elején, de még mindig élvezetes.

Gorgonita:
 Én épp most döntöttem úgy, hogy felhagyok a Marvel csapatcímek követésével. Húzzák, nyúzzák, vonják mindegyiket - még azokat is amelyek jól indultak. DC-t meg már a reboot első számai óta nem követem. Visszatérek a jó öreg űropera minikhez, amik 4-5 füzet után azért lezárnak egy-egy sztorit. Csak kár hogy azokból meg kevés van.

Zigota:
Sajnos belenéztem, bár ne tettem volna... Bendis már eljátszotta ezt, és ez még rosszabbnak néz ki. Pedig már az is hülyeség volt.

Balakin:
nekem kicsit olyan érzésem van tőle mint Ellis Astonishing X-menjétől. Mintha egy sznob teadélutánba csöppentem volna ahol jelmezes fickók mindenféle multiverzumos, technobable hülyeséggel tömik a fejem. Plussz Hickman néha belebolondul a grafikai dizájnba (mert ugye a saját képregényeinek ő felel a dizájnjáért).
Hülyeség volt avengersnek nevezni Remender sztoriját, lehetett volna Apocalypse saga vagy ilyesmi, és attól se lett volna szomorú sztem senki ha a kezdő, 3 részes sztori kimarad.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése