HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
KiD:
Szerintem úgy is spoiler szoba, valaki elmesélné, mi történt benne? Nem tervezem, hogy elolvasom...
Farek:
Persze, végül is nem lett vége a világnak, hiszen az Angyalok egy korábbi történetének időpontjában sikerült megállítani őt, így Ultron nem pusztított el mindent. Az meg sem történt. Maximum Pamela álmában :D
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Farek - 2013. Július 04., 10:39:18 ---És az Age of Ultron 10 AI-t is olvastad?
De egyébként volt egy hasonló érzésem. Mondjuk, talán nem is olyan nagy baj, hogy a végeredmény nem forgatta fel a világot. Valahogy azokból is elegem van már.
--- Idézet vége ---
Olvastam. Csodálkoztam is, hogy mire föl ez a nagy továbblépés, amikor az Age of Ultronban még javában vége van a világnak. Ekkor lett igazán gyanús, hogy talán még sincs vége a világnak? :-\
Ennek a spinének meg külön utána kellett néznem, eddig azt se tudtam, ki az. De a nemzetközi reakciókból ítélve az sincs elragadtatva, aki tudta, ki az.
Inner Circle:
Jó, jó, kivettem az aláírásomból a Fear Itself-et :-) Amúgy ennél még az is jobb volt. Már eleve az, hogy egy Ultron-sztorinak Rozsomák a főszereplője, alulmúl minden szintet.
Snake (XF):
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2013. Július 04., 10:15:47 ---Mostantól senki ne panaszkodjon egyik Marvel crossoverre sem... kivéve az Age of Ultront. Na, az ROSSZ!
--- Idézet vége ---
Khm... Fear Itself? :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése