HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
Az első szám alapján, önmagában amúgy nem tűnt hülyeségnek, csak hát ugye ez nem Thanos. De ha valaki lelkisérült emósként akarja újraértelemzni az így csinálja, nem? Az Ultimatum meg panelről panelre újabb borzalmakat tartogatott.
Valahogy nem hiszem el, hogy Aaron a remek sorozatai mellett képes egy ennyire egyértelmű vackot írni. Persze láttam én már falon pókot, ezen se lepődnék meg túlzottan sajnos.
Farek:
--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Július 18., 13:44:15 ---Én megkíméltem magam a szenvedéstől és szimplán csak nem olvasom :D
--- Idézet vége ---
Eh, az Ultimátum már lejárt lemez, most ez az új szöges önkorbács :)
Balakin:
Én megkíméltem magam a szenvedéstől és szimplán csak nem olvasom :D
Kíváncsi lennék azért, hogy ez mennyire Aaron ötlete, hogy ezt tette Thanossal, és mennyire szerkesztői erőszak. Remélem lesz vele hamarosan podcast interjú, mert ő olyan, hogy érződik azért a hangján, ha valamit pénzért csinál (Azzarello hasonló még, de ő sokkal rosszabb interjúalany).
Farek:
És képesek tovább fokozni. Thanos rising 4.
Ráadásul most már Halál is nevetségesen viselkedik.
Ezért az írókat golyó általi kötélre ítélném, öt napig.
zoli:
Üdv, végre Deadpool újságban is ÉLJEN :worship:. Ámbár az előszó szerint volt már magyar lapban az Új Marvel Extra számában de sajnos, :(nekem az nincs meg .Deadpoolt a Marvelnél kb ugyan azért kedveljük mert igaz hogy kissé durva { és én nem igen szeretem-kedvelem a túl erőszakos történeteket }de itt ezekben a sztorikban { szerencsére} inkább a szatíra és a parodia, és a fekete humor dominál. :D
++
Üdv,Ó JAJ . Ki maradt az a mondat hogy....Deadpoolt a Marvelnél kb ugyan azért kedveljük ,mint Lobot a DC-nél mert....
(Legközelebb használd a módosítás gombot, légyszíves. - Sepi)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése