HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
Üdv,Mi akar lenni ez az új Fenegyerek sorozat,konkrétan a Daredevil , end of days . HM Csak nem öt is kiakarják vonni a forgalomból. Vagy is ö is szóval megfog...... :(. Ugye nem.Mert mint ha az egyik címlapon Elektra lógna le.,ugye nem ö az csak úgy nézz ki ,a ruhája alapján . Nem olvastam a sztorit, de remélem hogy csak valaki mást öltöztettek az ö ruhájába. Mert ha tényleg az igazi Elektrának lett annyi akkkor ezt :violent: :violent: A MARVELNEK
zoli:
Üdv,kösz :worship:
talgaby:
Ez már régi ügy. Octavius átvette a testet és Peter emlékeinek nagyját, Peter pedig meghótt, csak az emléklenyomatai maradtak meg.
zoli:
ÜDV,akkor most mi van :headscratch:,sikerült-e Pókinak és Oki-dokinak vissza cserélni a testüket-tudatukat .Vagy {gondolom bosszúból csinálta ez a tudatcserét} DR Oki-doki tudata végleg Parker testében maradt hogy ,igy meneküljön meg a haláltól. Szegény Pete pedig Oktopus haldokló testében maradva megfog :headscratch:halni
Balakin:
Nekem is bejön, és egyre jobban tetszik a WW. Aaronnál néha előfordul, hogy 1-2 számmal túlhúzza, de általában a vége azért kárpótol (nekem a Wolverinejéből az első sztori vége nagyon felrakta a pontot az i-re pl, meg a Punisher Max is, mégha a Bullseye-os sztorit kicsit hosszúnak is éreztem). Őt talán egyben olvasni jobb, nem hónapról hónapra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése