HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
Üdv,na végre sikerült egy Vihar SZiget történetet :ugral:.De sajnos azt is csak azért mert külön állóan találtam rá. A Blacklash 1. volt az. Egy ötlet ,hátha igy külön állóan ellehet olvasni a történeteiket. Ha már most még egyelőre még nem lehet {remélem csak ídőszakosan } regisztrálni
zoli:
Kösz :worship:
Gorgonita:
Data L5 (B4) testében újjáéledt, és a Star Trek Countdown képregényben már ő az Enterprise kapitánya:
http://borgdotcom.files.wordpress.com/2011/11/star-trek-countdown-captain-data.jpg
zoli:
Üdv .Na utoljára {egyelőre ;) } még egy kis ST téma szerintem ,lehetne a történetekbe érdekesebb helyszineknek ,- bolygóknak pl 2-3 fura bolygót. PL a kétféle öntudatra ébredt mesterséges lényeknek egy- egy bolygót .{ sőt ha azt a néhány Borgot is beszámitva akiknek sikerült leválni a kollektíváról és ismét önálló egyéné -személyé válnia } akik szintén szeretek volna maguknak egy külön világot . Akkor már 3 világ is lehetne lakóhelyük ezeknek a lényeknek .Ha valahogy sikerülne nekik egy -egy új otthont találni .{ Érdekes hogy ezek általában mesterséges lények pl a holodoktor } Érdekes volt az a rész ahol a Doki elavultnak itéllt hasonmásai dolgoztak egy bányában { Szegények ;) } Vagy Data aki android volt és ö is fejlesztette magát ,akár csak a holo doktor. Csak ugye szegény feláldozta magát és igy nem tudott kiteljesedni az álma,vágya :(.KÉRDÉS , mi lett L5 további sorsa miután sikerült Data adatainak és személyiségének egy részét átmenteni belé :nemtudom: :headscratch:.Más érdekes vicces esetek az ST világából , {Érdekes hogy mind két történetben a hibás Traszporter volt a bünös } az egyikben azt hiszem hogy a Voyager egyik epizódban Nelixet és Tuvokot egy személyé alakította .Egy másikban pedig a hibás működésnek köszönhetően két személyé alakította igy lett egy iker{másolat}testvére . :badteeth:.Sajnos már elfelejtettem melyik karakter volt az, de mindját utána nézek :D :worship:. KÖSZ
Inner Circle:
Scott nem egy transzporter-sugárba menekült egy bajtársával, és onnan halászták elő (nagy bánatára a haverja nem élte túl)? Tehát időközben nem öregedett, ettől az időszaktól eltekintve pedig csak 78 éves volt, ami még ma sem kiugróan ritka, pláne a Star Trek csodagyógyszeres világában.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése