HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Sepi:
--- Idézetet írta: zoli - 2013. Augusztus 12., 18:47:18 ---A DC jó kis bevételre tehetett a kiadói jógok engedélyezésével .
--- Idézet vége ---
Nehogy azt hidd. Rengeteg legendás borító van, amiket már vagy tucatszor feldolgoztak kisebb nagyobb kiadók, de egyik se fizetett érte jogdíjat. És bármennyire is nagy cégek a DC vagy a Marvel, arra már nincs kapacitásuk, hogy minden másolat miatt bíróságra járjanak. Különben már rég odaköltöztek volna.
Asys:
Zoli, hogy te miket észre nem veszel!!! :rolleyes:
zoli:
Üdvzoli.Hogy mennyien koppintották a Superman első számának ,autó odavágós címlapját . A DC jó kis bevételre tehetett a kiadói jógok engedélyezésével . ;) Na meg a Marvel is az Azamazing Fantasy 15.számának koppintóitol Kösz :worship:
zoli:
ÜDVZOLI, érdekes dolgokat találtam azon a keresőn a Decimation; Hose M- Day after témában, pl szegény Haspók alaposan lefogyott .És az Tumbir nevű oldalon Tj Wagner képeket .Ott volt egy csomó rá hasonlitó személy ,biztosan a családja. És még egy érdekes Magyar oldal ,a cime IZÉ.HU .Ott egész seregny érdekes dolog van amik tikteket is érdekelhetnek . Art izé,Film izé,Game izé,{ott még netes játékokkal is lehet játszani ;) } Tech izé. Kösz :worship:
Balakin:
Avengers academy-t sokáig olvastam de a végére már nem érdekelt, nem sikerült megszeretnem a karaktereket, se a sztorit. Aréna alapból nem érdekelt, de elég jókat olvasok róla.
Secret Avengers még megy? Ellis 6 része után abbahagytam (az mondjuk nagyon tetszett), még Remender sztorija se fogott meg nagyon.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése