HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (347/1662) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2013. Augusztus 17., 14:44:40 ---Lehet, hogy Batman megölte Jokert a Killing Joke végén, és eddig senki sem vette észre?  :dc-batman:

--- Idézet vége ---

lehet, de engem nem győzött meg...  :nemtudom:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Augusztus 17., 17:36:35 ---a  Fórumba nem enged be mondván hogy nincs is ilyen tag
--- Idézet vége ---

valamit tudhatnak ezek a newgenesek  :hehe:

zoli:
Üdv, a Joker-es kérdés jó. Mert már én is beszéltem erről , 1. AKÁR  milyen sérülést szenved pl szájba is lőtték már közelről sose semmi baja . MÉG SEM dög..........meg. 2, DE, még csak a régebbi  balesetekből származó sebeket-hegeket sem ábrázolják a rajzolók :headscratch:.MIÉRT NEM  :nemtudom:. Pedig már hányszor és hány helyen  sérűlt, és FIKARCNYI sem látszik rajta kösz .ELNÉZÉST a személyes kérés és kérdésért.De látom hogy, Genzo itt is  és ott istag ,{és   Sepi is ott szintén munka társ }az ö oldalán  a  NewGenComicon  végre már eltudom olvasni a képregényeket HURRÁ,de.......a  Fórumba nem enged be mondván hogy nincs is ilyen tag .De a Főoldalon ott van a bejelentkezési nevem az u.....,nem ítom ki nehogy eltulajdonitsák és a Freemail  címem is igaz .Szégyellem egy kicsit .De akkor arra kérem ,hogy itt vagy a saját oldalán a lentebbi , Pike Kapitányos kérdésemre legyen szíves  válaszolni  Még egy szer BOCSÁNAT A személyes megszólítás  miatt { Ami való színű illetlenség és pofátlanság is, de akkor mi mást tehetek}KÖSZ.

Balakin:
Szeretem Morrisont hallgatni, jó volt az egész podcast is (meg az előző 2 is) csak attól félek, hogy amilyen hangos most ettől az interwebz, Moore előmászik a barlangjából és jól megcáfolja a kopasz skótot (már csak azért is, mert tudtommal nem nagyon bírják egymást, vagy legalább is Morre nem szereti Morrisont,szóval már csak azért is, hogy kiszúrjon vele).

Gorgonita:
Lehet, hogy Batman megölte Jokert a Killing Joke végén, és eddig senki sem vette észre?  :dc-batman:

http://www.blastr.com/2013-8-16/alan-moore-may-have-had-batman-kill-joker-and-no-one-noticed

zoli:
Üdv, Szerintem sem baj hogy ha kedvenc történetünkkel , rajzainkkal   mi is megalkotjuk a saját  rajongói műveinket .Lásd Fan-art,Fan -fiction, vagy ki ne rajzolta volna le kedvenc mese figuráját. még gyerekként  stb { Még jó , hogy  az eredeti írók alkotok legalább  ezeket   még a tűrhető kategóriába sorolják, mert akkor minket rajongókat is beperelnének. Mondván hogy ,hogyan merte ez a kis....... felhasználni az ÉN művemet .} Vagy  még anno a Szovjet időkben  Szutyejev is adoptálta  a Piffet  a Franciáktól a saját részére. { Meg kell hogy valljam szerintem ö ,néha jobb és eredetibb ötleteket -történeteket írt róla mint a Franciák } :bravo:   Léteznek  szimbiótás borító változatok is. Egyszer azok is szerepel hetnének a  Galériában . Na meg azok a borítók is amiket egymás mellé rakva egy nagyobb össze függő  rajzot alkot Kösz. :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése