HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Asys:
Elolvastam az Age of Ultron-t...
Nagyon gyenge story volt, miért kellett ezt megírni??? :dry:
A Fear Itself remekmű mellette! Az Avengers vs. X-Men a közepéig tetszett, de ez; már az első két rész után fogtam a fejemet...
A grafika is pocsék...
Remélem, hogy az Infinity azért sokkal érdekesebb, izgalmasabb, jobb lesz! :brow:
zoli:
Űdv, Tényleg jó lenne egy kicsit lazább hangvételű .vicces, kicsit szatirikus önmagát parodízáló kiadvány { Talán már van is ilyen} ahol, a hasonló képességű karakterek küzdenek meg egy mással ;). Pl A Lény Rocksildevel, Dr OKI-DOKI-PÓKI pedig Lady Octopussal meg Sofia Mantage-vel . Még akkor is ha az ö eredeti kód neve ., Széltáncos ,de van a dokit utánzó szerkója is És ő a szél csapásaival mind a kettőt el söpri . Hulk pedig Dorrek vagy is Hulkfi ellen stb Kösz. :worship:
KiD:
--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Augusztus 19., 13:06:10 ---Nekem Ramos egy gyenge pontom, amikor 17 évesen először láttam tőle Pókembert megváltoztatta az egész hozzáállásomat a rajzoláshoz (kb ugyan ebben az időben fedeztem fel Mignolát is). De elismerem nem egyszerű eset.
Viszont Slott-tól eddig mindent szerettem (értsd: Mighty avengers, She-Hulk is ) és szerintem a Superior nagyon izgalmas, pont azért mert semennyire nem hasonlít az eddigi sztorikhoz és Parkerhez. Persze afelől sincs kétségem ,hogy majd visszahozza Petert, sőt remélem is, hogy így lesz, mert nem hiszem, hogy azt akarja bebizonyítani, hogy egy gonosz mennyivel jobb hős lehet, viszont ameddig ez nem történik meg, addig nagyon is élvezem a jelenlegi helyzetet.
Torrentet nem tudok sajnos, én kölcsönvettem barátnőm öccsétől a magyarul megjelent számokat, a többit meg egyenként szedegettem le (akkoriban még csak 10 számmal járt az ultimátum után a cím, szóval nem volt nehéz).
--- Idézet vége ---
Nálam különösen az eleje totál érdektelenségbe fulladt, pedig a az Amazing vége tetszett. Igazából nekem valami nagyon hiányzik, de nem tudom megfogalmazni, hogy mi (nem Peter, mert most elsősorban a narratívára gondolok). Az utóbbi pár rész azért mutatott egy kevés fejlődést számomra, de azért volt mihez képest szvsz.
zoli:
Üdv,újabb hasonló képességű szereplők. Hollow és Skin és Mercury olyan képességgel mint Mr Fantastikus .AHA .Tudom már miről szol az Avengers Arena . Mivel a hasonló képességű karakterek túlságosan elszaporodtak a Marvelnél ,ott küzdenek meg addig { ,mint a Hegylakó filmekben } hogY csak ˝ Egy maradhat ˝ ;) ;D Ha már aréna a cime KÖSZ :worship:
Balakin:
Az is bejön. Érdekes, hogy bár teljesen más karakter, más eredetsztorival, azért sok a párhuzam Peterrel. És bár sokan fanyalogtak, hogy na csak összehozzák a 616-ot az Ultimate-el, szerintem a Spider-men mini is kifejezetten jó volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése