HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Nem, az olvasók sem bírják, de ennek nem feltétlen ez a lényege. Amióta a Marvel belekezdett a tömeges csímcsaládokba a nyolcvanas években (a DC-vel együtt, mert azért ott is volt és most is van egy tucat cím a Bat-famíliába), az egyik cél az volt, hogy lefedjenek minden ízlést, és nem az, hogy egy bizonyos vásárlófajta tízszer annyit költsön. (De azért valamennyire az is.)
zoli:
ÜDV ,1. hát akkor most hány X-men és hány Avengers cím van most a Marvelnél :headscratch: 1. All New 2, Uncanny 3. Wolverine and..., stb Avengers Academy, Arena stb 2. Bírják követni ezt az ottani olvasók ;) Kösz :worship:Plusz nektek ki a kedvenc FURA képességű Marvel ellenfeletek 1,Gólyaláb 2, Csuszka . 3, Pont { SPOT }
Asys:
1. All-New X-Men: időutazás, már megint... :brow:
Mindegy, az Age of Ultron-nál biztos jobb lesz! ;D
2. Uncanny X-Men: nem tehetek róla, de nem szeretem Bachalo rajzait... :dry:
A story viszont jó! :bravo:
3. X-Men: jól indul a történet, Vihar-t most nagyon előtérbe helyezték, ,,felkapták''; két másik címben is főszereplő! :brow:
4. Cable and the X-Force: jó csapat alakult, egyelőre a story-ra még várni kell... :badteeth:
5. Uncanny X-Force: Psziché lesz a vezető, oké; de Puck...
Ő most hogy és miért??? :badteeth:
zoli:
ÜDV, az Ultronos borítók talán jók . ;) { nekem tetszenek } :worship:
Asys:
Elkezdtem olvasni a Marvel Now-os képregényeket, most az Angyal-os címeknél vagyok! :nezze:
(Holnap jönnek az X-esek!) :brow:
1. Avengers: rendkívül ígéretesen indul!
Kicsit olyan a történet, mint amikor az alapító X-eket elkapta Krakoa és a Prof beszervezte az újakat! :brow:
2. New Avengers: itt meg gyakorlatilag újjá(vagy át?)alakul az Illuminati! :rolleyes:
Érdekes lesz...
3. Secret Avengers: viccesen kezdődik ez a cím! :badteeth:
Tehát ez történt Budapesten?
4. Young Avengers: nem igazán jött be, de elolvasom azért még a következő részeket!
Csakis a tinédzser Loki miatt kezdtem el! :badteeth:
5. Uncanny Avengers: piszok erősnek indul a story! :bravo:
Nekem nagyon tetszik, egyelőre!
Amikor a két testvér beszél egymással, az valami rendkívül epikus; de Vadóc és Wanda csörtéje se volt semmi! :blink:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése