HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (342/1662) > >>

KiD:
Most már fejtsd ki...

Farek:
Nem hittem volna, hogy a Thanos rising színvonalát lehet tovább süllyeszteni, de ez a záró rész megtette. Beszarás. Ehhez képest az, hogy a Túlontúli mindenható, istenszerű lényből egy mutáns nememberré vált, hihető, érthető és racionális. :-\

talgaby:
A Barbarella? Az eredetileg képregény volt. De közel sem olyan vészes.

Asys:
Tuti, hogy Eisner-díjas történetet rittyentenének belőle!  :coffee:

zoli:
Üdv, ha jól tudom régebben volt Barbarella képregény. Nem tudom ,hogy most van-e , de khm ÉRDEKES lenne és volt  ;).Mert ha  jól tudom olyas valamiről szólt hogy  a nevezet hölgy a világűrt járva , hogy is fogalmazzak finoman. A különböző fajok him egyedeinek  khm hogyan is mondjam, anatómiai és  testi felépitésének közeli meg ismerése volt a célja :brow:. Mindegy volt neki hogy akár robot vagy más lény csak lehetöleg férfi legyen . PL az ST világban pl  egy Vulkáni vagy Klingon him érdekelte volna .Az SW világában  még akár egy Ewok  vagy Vuki is érdekelte volna  :hehe:. A Doki világában pedig maga a Doki is, de talán még egy Dalek is az eredeti formájában páncél nélkül . Úgy hogy nem volt finyás a  hölgy . Igy ma is  pikáns történetek lennének . Kösz  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése