HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (341/1662) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Augusztus 29., 12:29:04 ---Vagy még az azelőtti királyos sztorira gondolsz?

--- Idézet vége ---
Igen, az Unspokenre gondolok.

Balakin:

--- Idézet ---Mondjuk, ő meg - szerintem - keményen pofán verte a Nememberek királyi családját...
--- Idézet vége ---
amiről nekem fogalmam sincs mert a Mighty Avengers-Dark reign hc-ből szépen kispórolták a 2 rész Inhumanst amiben meghal Herc is  :evil: szóval egyszer ott van aztán hirtelen meghalt valami Inmhuman incidens közben amiről fogalmam nincs mi is volt.
Vagy még az azelőtti királyos sztorira gondolsz?
Azzal meg egyetértek, hogy a Wolverine and the X-men jó. Az elején annyira nem tetszett, de azért el voltam vele, aztán  az AvX közben abba akartam hagyni de végül szépen összeszedte magát (utólag belegondolva ez volt kb a legjobb tie in az AvX-ből) és most már visszanézve is látom, miért is olyan jó sorozat ez.

Ja és az ehavi God of Thunder is zseniális. Az eddigi sztori is jó volt, de ez a 12. szám, így önállóan is nagyon ott van, csak egy kis interlude, de annak tökéletes.

Farek:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2013. Augusztus 29., 12:02:17 ---Strange-hez: az Avengers Disassembled-hez később kijött egy What if, amiből kiderül, hogy az a Strange csak illúzió volt. Persze ez csak utólagos kármentés :D

--- Idézet vége ---
Az a baj, hogy az csak What if, ahogy te is említetted. Pedig jobb lett volna.

Igazából később, a Mighty Avengers cím egyik részében Slott megmagyarázta a dolgot, legalábbis megpróbálta helyretenni Bendis ostobaságát. Mondjuk, ő meg - szerintem - keményen pofán verte a Nememberek királyi családját...

Inner Circle:
Strange-hez: az Avengers Disassembled-hez később kijött egy What if, amiből kiderül, hogy az a Strange csak illúzió volt. Persze ez csak utólagos kármentés :D

Mondtam már, hogy Wolverine and the X-Men-t kell olvasni? A 35 is zseniális volt, a legutolsó oldal meg, uuhhhhh!... a magamfajta Árnyék-rajongónak nem tanácsos a bajszát húzgálni az ilyesmivel, remélem, hogy lesz folytatása; de abból kiindulva, ahogy Aaron idáig elhúzta ezt a témát, valószínűleg csak egy év múlva, addig meg lekaparom a tapétát a falról  :badteeth:

Farek:
Minden és mindenki szarul van benne ábrázolva. Thanos is, a Halál is, Alars is. Mindenki.
Nem tudom jobban kifejteni. Igazából gondolni sem nagyon akarok rá...

Eh. Ahogy Alars és a Halál próbálja meggyőzni Thanost a saját igazából, az meg ott áll, mint Bálám szamara. A faterja, akitől még ő is tart azért egyébként, egy pöcs, aki észérvekkel próbál meggyőzni egy őrültet. Észérvek... mint Strange doki, aimkor Bendis azt mondatta vele, hogy káoszmágia nem létezik, mert én nem ismerem... De nagyjából minden oldalt górcső alá vehetnék, csak nincs hozzá kedvem.

Eh, a lényeg a lényeg, hogy ezt a minit nagyon gyorsan el kell felejteni, és még az emlékét is kitörölni a téridőből.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése