HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (340/1662) > >>

Balakin:
nem kifogás, tényleg így jött le, és mivel Inhumanst sose olvastam, ezért nem tűnt fel, hogy karakteridegen lenne. Ha úgy ismerném a karaktereket mint te, lehet nekem is bajom lenne ezzel. Mondjuk nekem Slottról az az általános benyomásom, hogy ismeri a karaktereket akiket ír, szóval azért mindenképp fura a dolog.

Farek:
Persze, kifogások mindig vannak, és mindent meg lehet magyarázni. :)
De nekem ez akkor is nagyon karakteridegen volt.

Balakin:
nekem úgy jött le, hogy akkor még fiatalok és bohók voltak és utólag tudták, hogy hibát követtek el, de hát mit van mit tenni most már.

Farek:
Nekem az volt, hogy az elején az akkor még sokkal ifjabb Fekete Villám és az egész királyi család egy emberként kardoskodott amellett, hogy a rabszolgacsináló gépezet segítségével hajtsák uralmuk alá az embereket a környező vidéken, és az akkori uralkodó (akit a nép szeretett) volt az, aki erre nemet mondott. Mire az ifjak puccsal megdöntötték az uralmát és erőszakkal magukhoz ragadták a hatalmat.
Nekem ez valahogy furának tűnt - nem is kicsit - a jelenleg ismert Nememberekhez képest.

Balakin:
ebből is látszik mennyit tudok az Inhumansről, nem volt bajom azzal a sztorival.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése