HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gorgonita:
Várható mostanában valamilyen megaevent?
Farek:
És te meglepődsz azon, hogy ennyire koherens a Marvel univerzum? :brow:
Inner Circle:
Azt a sztorit nem olvastam.
A What If legvégén Strange Agamotto tyúkszemével átnézi a többi univerzumot, és azt látja, ami a mi univerzumunkban történt (House of M), és kifejezetten írják, hogy nem az alap-események voltak mások, csak annyi a különbség, hogy Bestia nem kezdett szaglászni. Ezért omlik össze Hank a végén, hiszen végülis az ő lelkén száradt a Genoshában a csatában elveszett rengeteg élet.
Farek:
Ne aggódj, balakin, annyira én sem ismerem őket ;D Csak fura volt a hősöket elnyomó rabszolgatartókként látni.
Inner Circle: Hol teszik egyértelművé? Erre nem emlékszem.
Ráadásul, ahogy lentebb írtam, az éppen emlegetett történetben rendbe rakják Strange "nem létezik káoszmágia" kijelentését, ugyanis elmagyarázza, hogy miért mondta azt, amit mondott. Ergo tényleg ő volt ott.
Sajnálatos, mert nekem is jobban tetszett ez az alternatív megoldás. Nem volt tökéletes - Amerika Kapitányról ezt soha nem tudnám elképzelni, bármennyire nem kedvelem - de érthetőbb volt, mint a hivatalos.
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Farek - 2013. Augusztus 29., 12:16:50 ---Az a baj, hogy az csak What if, ahogy te is említetted. Pedig jobb lett volna.
--- Idézet vége ---
A végén SZVSZ egyértelművé teszik, hogy csak onnantól What if, hogy Bestia elkezd szaglászni. Vagyis az események ugyanúgy történtek a rendes Marvel univerzumban is (Wanda és Magneto kavarták a lekvárt), csak nem derült ki, és a House of M helyrerakta a Kapitány agyát.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése