HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
Bendis Guardiansának vannak jó pillanatai de Abnett és Lanning sorozatával szerintem egyenlőre nem ér fel.
mukszli:
Mostanival, elso hat szamot elolvastam. Nem volt olyan nagyon gaz de egyenlore nem folytatom ,inkabb mast olvasok.
Farek:
--- Idézetet írta: mukszli - 2013. Augusztus 31., 21:02:10 ---Thnderboltsal probalkoztam az eleg felejtos volt.
--- Idézet vége ---
Melyikkel? A mostanival, vagy a régivel, ami a Chronopolison megy? Mert szerintem az a 75. részig nagyon jó volt. És most tartanak Chronoék is a legjobb részeknél.
mukszli:
Hello!
Sikerult felzarkoznom az Ultimate Comics Spider-mannel addig ahol most tart, es esku jo. Tetszik h nem Peter Parker kuzkodik szokasos dolgaival. Meg a Nova-t olvastam el es az is bejon, bar eddig sose olvastam semmi Novaval kapcsolatos cuccot, Guardians of the galayt sem, ugyhogy nem nagyon tudok viszonyitani. Elotte a Batwing elso par szamar olvastam, nem tudtam elkepzelni h milyen lehet egy afrikai batman,igy jott az otlet. nem mondom h eletem kepregenye de annyira szar nem volt.
Thnderboltsal probalkoztam az eleg felejtos volt.
A most futo Guardians of the galaxy milyen?
Balakin:
nekem csömöröm van Hickmantől jelenleg. Pedig szeretem általában amit csinál (Secret warriors!!!) de egyszerűen abszolút érdektelen nekem ez az egész. A trinity war meg dögunalom volt de az utolsó szám tetszett, ott végre történik valami meglepő is. Csak nicns nagyon lezárva, mert ez egy felvezetzés inkább a Forever Evilhöz meg a Villains month-hoz (amit hasonlóan a zero monthhoz, egyszerűen nem fogok olvasni mert annyira nem érdekel).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése