HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
Némileg meaculpázok, mert eddig csak az Avengerst olvastam, a törzs-infinity első része olvasása után azért némileg érthetőbb lett az egész.
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Augusztus 31., 12:08:00 ---nekem csömöröm van Hickmantől jelenleg. Pedig szeretem általában amit csinál (Secret warriors!!!) de egyszerűen abszolút érdektelen nekem ez az egész.
--- Idézet vége ---
Mikor Claremont visszajött az X-Menhez, akkor volt ugyanez az érzésem, mint az Infinity-ben, hogy egy kaptafára jönnek a "vadiúj" ellenfelek, pedig akkor még én is fiatalabb és türelmesebb voltam :-) Nem volt egy néma gyilkos ellenfél, vagy egy érthetetlen ideológiájú, ehelyett az összes (goth, neo) udvariasan gratulált az X-eknek, hogy milyen fasza gyerekek, aztán megpróbálta megölni őket :D A New Avengersben ez a feketén beszélő tyúk az iskolapéldája a recycled ellenfélnek.
mukszli:
Az nem rossz :D en mar sztem csak holnap fogom folytatni , kivancsi vagyok mi lesz :d
Balakin:
én szerintem másfél nap alatt ledaráltam, amikor először olvastam :D Másodszorra már analóg fogyasztottam, kicsit megfontoltabban haladva.
mukszli:
Tenyleg fasza ez a Fear agent. Egyelore csak az elso 4 szamot olvastam el, eddig tetszik minden, a sztori es a rajz is nagyon jo. Koszi
Valamikor folytatom
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése