HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
ÜDV.Szeretném tudni hogy van-e akár itt nálatok vagy más képregényes oldalon honosítva ,Top Cow-tol Witchblade { Boszorkány penge } vagy a Valiantól X-O Manowar :headscratch: Kösz :worship:
talgaby:
Nem, nem bánjuk. :) Mondjuk ha még felbukkannak páran, lehet, tematizálnunk kell majd a külföldiek topicját egy nagy tömb helyett. Elvégre a fórum lényege, hogy átlátható legyen, ne egy kusza facebook-cset.
Balakin:
--- Idézet ---Mindig jó új fanatikussal találkozni, bár az oldal ugye inkább saját honosított termésre koncentrál. Habár a Knet teljes elmúlásával lassan kell egy hely külföldiek kibeszélésére is.
--- Idézet vége ---
Be kell valljam én is a knet, illetve egyéb felület hiánya miatt vagyok itt (és ezt ne úgy vegyétek, hogy ha nincs ló akkor jó a hálózsák is) és kb eddig ez a legjobb képregényes felület beszélgetésre (knet hőskorában még nem voltam fenn, fb-on a képregényes csoportnak meg néha elég alacsony a színvonala). Persze ismertem eddig is a zsákot meg olvastam is de az utóbbi 1-2 évben már csak angolul olvasok (és amit tudok meg is veszem), de gondoltam nem bánjátok ha a fórumon a csevegősebb topikokban azért aktív vagyok.
talgaby:
Hali! Mindig jó új fanatikussal találkozni, bár az oldal ugye inkább saját honosított termésre koncentrál. Habár a Knet teljes elmúlásával lassan kell egy hely külföldiek kibeszélésére is.
A fórummotor a régi megoldásokra hagyatkozik, vagyis a linkelés és minden más egyéb a szögletes zárójelek által működik… de a fenti szerkesztő eléggé leegyszerűsíti az életet, mert felugró ablakos. Linknél ha egy kijelöl szövegre nyitod meg, akkor arra teszi, de kézzel is elintézhető:
--- Kód: ---[url=http://valami.hu]linkszöveg[/url]
--- Kód vége ---
Ideniel:
Üdv mindenkinek!
Kicsit lassan döcög mostanság a fórum, amit eddig látogattam képregények kapcsán, úgyhogy gondoltam átigazolok ide.
Kisgyerek korom óta olvasok képregényeket, a függőség viszont azután jelentkezett, hogy megnyíltak az internetes csatornák, s sikerült olyan szinten elsajátítani az angol nyelvet, hogy nem okoz gondot, sőt, élvezetes az eredeti kiadványok olvasása.
Megszállott rendszerező vagyok, minden maratonom előtt TPB-kre beosztva, időrendben állítom össze az aktuális olvasmányaim listáját. Akit érdekel, szívesen megosztom ezeket (legfrissebbek: Best of Top Cow, Hellboy Complete Reading Order, Modern Superman RO, Modern Batman RO, James Robinson's Starman RO, Green Lantern between CoIE and Rebirth, Marvel Ultimate Universe Trade Order, Garth Ennis' Punisher and MAX, Punisher 616, Modern She-Hulk, Deadpool Complete, New Exiles, X-Statix, Modern Ghost Rider, Modern Black Widow, Modern Black panther, Modern Moon Knight, Modern Daredevil, Thunderbolts after Siege, ASM after Spider-Island, X-Men/Avengers Heroic Age - Chaos War, X-Men/Avengers Chaos War - AvX)
A szívem a DC-hez húz, kiadói vénám a Marvel felé, de az eszemmel tudom, hogy a függetleneké a jövő, éppen ezért a friss megjelenések esetében mindig az Image, Dark Horse, IDW, Avatar Press, Dynamite, Valiant, stb élvez elsőbbséget. Máskülönben viszont imádok a Két Nagy kiadványaiban vájkálni, most is épp a Marvel maratonomat gyűröm, akit érdekel hol tartok, lásd goodreads oldalam http://www.goodreads.com/review/list/13030747-daniel?shelf=read (egyelőre még nem tudom, hogyan működik a hiperlink...)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése