HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (333/1662) > >>

Balakin:
Nekem a tablet is monitor. Kell a kötet maga, a papír érzése, meg minden ami a tényleges képregénnyel jár. És lehetőleg hc legyen, legalább 300 oldallal :D

--- Idézet --- Trinity War, majd Forever Evil a DC-nél
--- Idézet vége ---
DC-től ebben a hónapban semmit nem olvasok, ezek a beleerőszakolt szeptemberi különszámok teljesen érdektelenek (tavalyi Zero month-t is szinte teljesen kihagytam). Kíváncsiságból belelapoztam 1-2-be de csak megerősített benne, hogy nem kell ez nekem.

Ideniel:
Gondolkoztál már tableten?

Az AvX ugyebár tavaly április és október között zajlott, az első collected edition bejelentések pedig csupán július-augusztus magasságában kezdtek szállingózni. Az Infinity ráadásul nem is féléves event, elméletben novemberben lezárul, így annál előbb szerintem nem is jelentik be a gyűjteményes köteteket.

Én abban a hülye helyzetben vagyok, hogy ugyebár járatom a Marvel felzárkóztató maratonomat a lényegesebb címekből (Avengers és X-Men line), illetve pár olyan ongoingból, amikbe a maraton alatt belekezdtem, s már akkor magukkal ragadtak (Cosmic line, Hulk line, Hercules, Thunderbolts, Fantastic Four, ASM, Immortal Iron Fist), s ezzel párhuzamosan már belevágtam a NOW!-ba, pedig még "csak" a Heroic Age-nél tartok. Age of Ultron már megvolt, s az Infinity-hez sem lenne nagy kihívás felzárkózni, de szeretném előtte legalább a két Annihilators minit és a pár kimaradt előzményt befejezni, amint végre sorra kerülnek. No nem mintha lényegesen kötődnének a Chaos War, Fear Itself és az AvX eseményeihez.

De közben független kiadók friss megjelenései, Trinity War, majd Forever Evil a DC-nél, Battle of the Atom megint a Marvelnél, kimaradt klasszikusok tömkelege, amiket évek óta pótolni szeretnék... Esküszöm, csak azért lottózok, hogy ha megnyerem, ne kelljen többé dolgoznom, helyette csak képregényeket olvasnék. Ha maholnap leállna a kiadás, akkor is több életre elég mennyiség állna a rendelkezésemre, pedig szigorúan véve még a filmnél is fiatalabb médiumról van szó.

Balakin:
Ez az Infinity valahogy nem akar tetszeni nekem, pedig első blikkre jónak tűnik, nagyléptékű, látványos, Hickman nem buta író, de valamiért irritál. De lehet csak hasonló bajom van vele mint régen Morrisonnal, egyszerűen nem tudtam gépen olvasni, csak papíron.
Viszont nem találtam Infinity kötetet előjegyzésben, pedig csak kéne lennie premier hc-nak meg minden másnak is. AvX is egyből jött ki 500 oldalas hc-ben, ennek se ártana egy kötet amiben benne van a komplett mini meg a két avengers cím is. Valaki tud erről valamit?

zoli:
Kösz  :worship:

zajrus:
Nálunk (AllComics.hu) megy a legújabb X-O Manowar ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése