HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (331/1662) > >>

Gorgonita:
Szerintetek Küklopsz meddig ragad ebben a renegát szerepben? Gondolom addig nem térhet vissza a jófiúkhoz, amíg Xavier halott. Őt meg aligha hozzák vissza egyhamar. Régen Cyclops volt a kedvenc karakterem, de így nem komálom. :m-cyclops:

Ideniel:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2013. Szeptember 05., 13:07:12 ---Pontosan ugyanaz a helyzet, mintha Amerika Kapitány egyik alkalmi szövetségesének az lenne a szuperképessége, hogy auschwitzi áldozatok távirányítású élőhalott testeivel támadja az ellenséget, holott ilyen undormányt még a képregényes ellenségekről se venne be az olvasók gyomra, nemhogy a barátokról.

--- Idézet vége ---

Undormány ember vagyok, ha ez szerintem mégiscsak király ötletnek hangzik?  :D Ultimate Cap-ből még ki is nézném, hogy elsüt egy ilyen manővert  :lol: Csak szemléltetésül:

616 Cap

Ultimate Cap

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Szeptember 04., 23:45:45 ---Ez az Infinity valahogy nem akar tetszeni nekem, pedig első blikkre jónak tűnik, nagyléptékű, látványos, Hickman nem buta író, de valamiért irritál.

--- Idézet vége ---

Kifejezetten érdekel, hogy mi lesz a Thanos vs. Illuminati sztoriból. Gondolom, valahogy összefolyik majd az  Építők elleni űrháborús szállal, viszont az meg nekem teljesen érdektelen.
És elképesztőnek tartom, hogy olyan fajokkal kötnek szövetséget, mint a Fészek, akik az összes többi faj kipusztításában érdekeltek (csak így tudnak szaporodni), és simán beveszik a flottába az elpusztított értelmű Ancantikból álló hajóikat. Könyörgöm, ezek valaha értelmes lények vegetáló testei!!! Most őszintén, mennyivel rosszabbak az Építők a Fészeknél? Mondjuk annyiban logikus, hogy a rovarokat eddig valahogy kordában tartották, az Építők meg simán kinyírnának mindenkit, és közösen esélyesebbek az Építők ellen, de ha ezt a témát nem fejtik ki a későbbiekben, akkor piszkosul hiteltelen lesz a Marvel szolidaritása az amerikai irodalomra jellemző harcos anti-nácizmussal. Pontosan ugyanaz a helyzet, mintha Amerika Kapitány egyik alkalmi szövetségesének az lenne a szuperképessége, hogy auschwitzi áldozatok távirányítású élőhalott testeivel támadja az ellenséget, holott ilyen undormányt még a képregényes ellenségekről se venne be az olvasók gyomra, nemhogy a barátokról.

Ideniel:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Szeptember 05., 12:13:56 ---JL szerintem semmi extra, JLA még kevésbé (főleg az elején Finch BORZALMAS rajzaival. Komolyan mintha elfelejtett volna rajzolni). Dark meg jó is lehetne ha Vertigo cím lenne, Vertigósított DC karakterekkel. Így olyan érzésem van mint DC-sített Vertigo karaktereket olvasnék.
All-star western nem akar tetszeni sehogy se. Elején még érdekes volt de már egyre jobban hiányzik a szikár préri meg kis városok amit annyira szerettem a Jonah Hexben (egyik kedvenc sorozatom volt a DCNU előtt). Moritat rajzstílusa is csak majdnem jó, valamit nagyon hiányolok belőle, de nem tudom mit.

--- Idézet ---Justin Jordan sem okoztak számomra még csalódást.
--- Idézet vége ---
Team7? Szerintem baromi érdektelen volt. a Luther Strode tök jó, de vele is úgy vagyok mint Bunn-al. A kis kiadós munkái nagyon tetszenek, de ahogy egy nagy kiadóhoz kerül, érdektelen lesz amit ír.

--- Idézet vége ---

Amikor a Justice League line-ról beszélek, nem kizárólag a csapat címekre gondolok. A Justice League és Justice League of America színvonala szerintem semmivel sem marad el a többi mainstream, nagyágyúkat felvonultató csapatcím átlagától, én azonban inkább az Aquaman, Flash, Green Arrow, Wonder Woman, illetve most már Vibe-ra gondoltam, amikor azt mondtam, lelkesen követem a line címeit. Earth 2 külön történet, egyrészt értékelem, ahogyan Robinson ötvözni próbálja az ezüstkori hangulatot és motívumokat a modern és érett narratívával, másrészről viszont el kell ismernem, hogy nem mindenki kapható az ilyesmire, illetve Robinson épp nemrég mondott fel a DC-nél, s nagyon erősek a kétségeim afelől, hogy Tom Taylor képes lesz betölteni az általa hagyott űrt.

A Team7 már a koncepciója miatt is bukásra volt ítélve (a reboot óta a harmadik vagy negyedik próbálkozása volt ez a DC-nek arra, hogy elkapkodja a G.I. Joe rajongókat az IDW-től, nem értem, miben reménykedtek), ennek ellenére Jordan relatíve jól megbirkózott a kihívással. Könyörgöm, 6 szám megjelenése után jelentették be, hogy lefújják a sorozatot, nem Jordan bűne, hogy a kiadót mintha majmok irányítanák felülről (épp most mondott fel a Batwoman alkotógárdája, mert elegük lett a szerkesztői mandátumokból). 

Snake (XF):

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Szeptember 05., 12:13:56 ---de vele is úgy vagyok mint Bunn-al. A kis kiadós munkái nagyon tetszenek, de ahogy egy nagy kiadóhoz kerül, érdektelen lesz amit ír.

--- Idézet vége ---
Bunn írt egyáltalán valami elfogadhatót, mióta a Marvelnél is ügyködik? Mert amiket olvastam, azok a borzalmas és az unalmas határán voltak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése