HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
Nekem az elején nem volt szimpatikus ez a renegát dolog, de szerintem Bendis jól írja. Amúgy ja, Morrisonnál (meg nekem Whedonnál) lett igazán király karakter. Bár tegyük hozzá, hogy a klasszikus X-factor sztorikban se volt olyan egyszerű a helyzete, amikor gyereke lett Madelyntől, de ahogy visszajött Jean egyből otthagyta a családját és ment kalandozni az X-mennel. Azért annyira nem lapos ez a sztori szerintem.
Ideniel:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2013. Szeptember 05., 15:58:45 ---Szerintetek Küklopsz meddig ragad ebben a renegát szerepben? Gondolom addig nem térhet vissza a jófiúkhoz, amíg Xavier halott. Őt meg aligha hozzák vissza egyhamar. Régen Cyclops volt a kedvenc karakterem, de így nem komálom. :m-cyclops:
--- Idézet vége ---
A lázadozás előtt Cyclops számomra az egyik legunalmasabb X-Men volt, főként mert a három őt definiáló tényezőn kívül nem sok személyiség szorult belé:
-sugarakat lő a szeméből, cserébe állandóan el kell fednie a tekintetét
-jó stratéga~taktikus~vezető...
-...ennek ellenére emberi kapcsolataiban mindig alárendelt szerepbe került, legyen szó a mester-tanítvány viszonyáról Xavierrel, párkapcsolatáról Jean Grey-jel vagy akár a Wolverine-nel való állandó versengéséről. Vagy alulmaradt vagy ha felülkerekedett, az minden esetben tragédiába torkollott.
Ám abban a pillanatban, hogy belevágott Emmával a közös terápiájukba (New X-Men Grant Morrisontól), ami hamarosan intim viszonyba torkollott, valami csoda folytán hirtelen plusz dimenzióval gazdagodott - ő is esendő ember (mutáns, egyremegy), nem egy karót nyelt, szervilis kiscserkész.
Egyébként ha tippelnem kellene, akkor még bő két évet adnék annak, hogy Xavier valamilyen formában visszatérjen. A Sentry alig több mint három és fél éve esett el a Siege event eseményei során, s a Marvel már hónapokkal ezelőtt beígérte, hogy vissza fog térni az Apokalipszis testvérek egyik lovasaként.
Gorgonita:
Küklopsz esetében az a probléma, hogy ő lenne a vezetője azoknak a mutánsoknak, akiknek a prof mutatott irányt. Egyben ő lenne az is, aki megölte a profot. Plusz ő lenne a diri a suliban is. Nehezen tudom elképzelni.
Én egyébként mindig a szelídebb hősöket bírtam. Inkább Luke mint Han, inkább Scott mint Logan...
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2013. Szeptember 05., 15:58:45 ---Szerintetek Küklopsz meddig ragad ebben a renegát szerepben? Gondolom addig nem térhet vissza a jófiúkhoz, amíg Xavier halott. Őt meg aligha hozzák vissza egyhamar. Régen Cyclops volt a kedvenc karakterem, de így nem komálom. :m-cyclops:
--- Idézet vége ---
Érdekes, én mindig utáltam Küklopszot, csak az utóbbi időben, Utópia hardcore haduraként vált valamennyire szimpatikussá :D
Miért lenne gond, hogy ő ölte meg Xaviert? A szuperhősök olyanok, mint a Gyalog-galopp: "Ugyan, ne veszekedjünk azon, hogy ki ölt meg kit!" Wanda legyalulta a mutánsokat, mégis azonnal puszi-puszival fogadta a többi Angyal. Rozsomákot meg néha megszállják, beprogramozzák meg ilyesmi, és akkor megöl egy fél várost (vagy akár egy egészet), de ez soha nem jelent problémát.
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Ideniel - 2013. Szeptember 05., 13:21:40 ---Undormány ember vagyok, ha ez szerintem mégiscsak király ötletnek hangzik? :D
--- Idézet vége ---
Valami alternatív képregényben még el is tudnám fogadni, de el tudod képzelni, micsoda felháborodás lenne?
Persze az is igaz, hogy itt a Földön a nácik áldozatai lényegesen számosabbak a Fészek által leigázottaknál, szóval érthető, hogy inkább ők tiltakoznak :D alapítsunk egy Ancani-párot? "Mi képviseljük azokat, akiknek az agyát eltávolították!" Á, esélyünk se lenne, hiszen a mainstream politikai pártoknak pontosan ugyanez a törzsközönsége :hehe:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése