HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (325/1662) > >>

Balakin:
Pont mint Coulson, de talán nála egy fokkal több haszna van. Mindenesetre arra jó volt, hogy összezavarja az embert.
Nekem is tetszik Remender sztorija amúgy, elég Fear agentes, Romita rajzait se bántam, bár most Pacheco azért jobban illik hozzá.

talgaby:
A film miatt lett egy néger, aki Fury törvénytelen gyereke, fekete, és mintha véletlenül pont Nicholas lenne ő is apuci után. Egyértelműen a mozi miatt hozták be, de azóta próbálnak valamit kezdeni vele.

jocibmx:
Srácok az hogy van hogy a Remender féle Amerika Kapitányban Nick Fury néger? A Marvel univerzumben nem vagyok annyira jártas, de nem úgy van hogy csak az Ultimate univerzumban fekete  Nick Fury? Ráadásul nemrég megjelent 11. számban van egy fénykép a Kapitány cuccai között egy félszemű figuráról, akit én megint csak Nick Furynak nézek és ő meg fehér.
Nem vágom, a 616-os Földön Nick Fury mikor feketedett be?  :lol: Vagy ez a Marvel Now! féle Amerika Kapitány másik Földön játszódik?  :badteeth:
Egyébként én elég zöldfülű vagyok Amerika Kapitánnyal kapcsolatban, de ezt a Remender féle ponyvás kalandos irányt én egyenlőre nagyon bírom  :D

Ideniel:
Na elolvastam a Second Coming-ot.

Őszintén szólva Grant Morrison run-ja óta ezt találtam a legszórakoztatóbbnak, egyszersmind leghatásosabbnak a nagyszabású X-Men sztori-görgetegek közül (a House of M lényegét tekintve egy sima elseworlds sztori volt, a Messiah Complex inkább felvezetésként működött, semmint epikus konklúzióként, az Utopia és Necrosha eventeknek pedig nagyobb volt a füstjük, mint a lángjuk). Még úgy is tudtam értékelni, hogy az X-Men-ek és a különböző mutánsellenes szervezetek végtelen párharcáról szóló, 2000-es évek előtti sztorik többségét még nem olvastam. Cable képregényeket sem nagyon, de az külön történet - Duane Swierczynski rövid életű ongoing-ja tényleg annyira jó volt, s annyira jól átadta a karaktert, hogy a legkevésbé sem éreztem magam elveszettnek a számos történetszál közepette. 

Ezek után meglehetősen abszurd, hogy a lehető legalkalmatlanabb/legrosszabb rajzolókat állították rá az Uncanny X-Men-re. Whilce Portacio, akinek egyébként bírom a stílusát, de ide abszolút nem passzol; Greg Land, aki a digitális grafika elterjedése óta gátlástalanul kopírozik; Terry Dodson, akinek a figuratív repertoárja amennyire alapos, legalább annyira sablonos. Van egy olyan érzésem, hogy ennek köszönhetően annyira megcsappantak az UXM eladásai, hogy újra kellett indítaniuk a sorozatot, lásd: Schism/Regenesis.

Inner Circle:
Változó.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése