HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (323/1662) > >>

zoli:
Üdv , kösz a választ. Erős a gyanúm hogy  a Marvel, nem csak a Szimbiótákat  koppintotta  a Dolog című filmböl. hanem  pl Zerot is hát ö is elég morbid alakokat tud  kihozni magából. ;) Kösz,  :worship: Plusz szerintem a látvány tervező  és  a speciális trükköket kidolgozó  a Dolog látványos és kicsit morbid trükkjeiért  meg érdemelt volna valami filmes kítűntetést . Lehet hogy meg is  kapták,csak még én nem értesültem róla

Inner Circle:
Garantálom neked, hogy látjuk még a Molekulaembert akcióban. Ha most tényleg meg is halt, majd két év múlva rájön, hogy mégsem! Ahogy Deadpool mondta Rozsomáknak: "A te szuperképességed nem is az öngyógyítás, hanem a népszerűség!"  :lol:

zoli:
Kősz,a válaszokat Plusz kiváncsi vagyok arra hogy , Molekulaember tényleg megmurdelt -e a Dark Avengersben, { Felrobbant , de lehet hogy csak lázszolag, hiszen HA EGYÁLTALÁN ,saját molekuláit is tudja irányitani  akkor  egy látványos trükk segitségével megszabaduljon a  [ nem is haveroktol]  majd újra alkotja magát ha képes rá szegény mamlasz } hogy igy szabaduljon  meg a hamis barátaitól pl Zöld mancitól ,stb akik csak folyton  szivaták és átverték.  HA MEG TÉNYLEG , kampec neki akkor kicsit sajnálom .Kár szegényért akkor is mintha néha-néha pipogyának tűnt is.  ; {

Ideniel:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Szeptember 22., 12:52:17 ---Üdv, két kérdés a Marvelról.  1, Ki volt elöbb az  Aliens film, vagy  a Fészeknépe a kiadónál. 2, Ki a fene  az a Hooky aki pedig a Dolog című filmbeli izére  hasonlít . Kősz   :worship:

--- Idézet vége ---

Az Alien franchise 1979-ben rajtolt a Ridley Scott rendezte mozifilmmel, a Brood (Fészeknépe, ha egyre gondolunk) 1982-ben tűnt fel először a Marvel univerzumán belül, az Uncanny X-Men 155. számában.

A Dolog alapjául szolgáló novella (Who Goes There?) 1938-ban jelent meg az Astound Stories című sci-fi magazinban, s bár 1951-es The Thing From Another World dolgozta fel először mozgóképen a koncepciót, a Carpenter rendezte 1982-es remake tette hozzá a vizuális töltetet a lovecrafti paranoia-horror mellé. Hajlok afelé, hogy a Spider-Man szimbiótái számára is ihletül szolgált a film. A Hooky-ban szereplő Tordenkakerlakk pedig szintén ezután, 1986-ban tűnt fel a Marvel Graphic Novel sorozat 22. kötetében.

zoli:
Üdv, két kérdés a Marvelról.  1, Ki volt elöbb az  Aliens film, vagy  a Fészeknépe a kiadónál. 2, Ki a fene  az a Hooky aki pedig a Dolog című filmbeli izére  hasonlít . Kősz   :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése