HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
Üdv, meg lehetne jelentetni a DC, és A Marvel Kézikönyveit , az ottani szereplők leírásával , ha van rá mód . Esetleg meg is jelentek-e ,valamelyik ilyen témájú oldalon :nemtudom:. Kösz :worship:
Ideniel:
zoli:
ÜDV, na hátha ide illőek azok a kérdések ,amiket tegnap akartam feltenni ;). Ha meg nem hát nem ,oszt jó napot .Majd egyel több hozzá szólást kell törölnötök . Na tehát. 1. Homokember hogyan szabadul meg a homok alakjában bele keveredö anyagoktól :headscratch: pl mikkor Póki telenyomta ragasztóval és minden hozzá ragadt. 1. Erös oldószert használ , de az még öt is szétmarná .2 Egy nagy kád hígítóban fürdik :lol:, de az megbeívodik a homok szemcséi közzé. Vagy akkor ha szennyes vízzel keveredik , hogyan válassza szét a saját anyagát töle :nemtudom:.2. A MARVELNÉL tényleg sok olyan olyan alakváltó van akik igen morbid formákat tudnak kialakitani saját testűkből . Akár ember mint Zeró, akár a szimbióták. Akár kiborg mint Cameron Hodge . De warlock is ;). 3.Találtam egy szöveg nélküli néhány oldalt valamelyik X-kiadványból { sajnos nem tudom melyik kiadványból van } Ahol Mr Sinisternek és Jean Greynek egy csomó klónja van. És ahogy akkor is mondtam hogy Sinister egy kicsit hiú és piperkőc lenne , mert minden klónja elég csiri-csáré ruhákat visel. Majd jön az a robot csaj aki majd mindenkit hidegre tesz közzőlűk . { Ki ő, mert azt a robot csajt sem ismerem aki kicsinálja őket :nemtudom: }Kösz :worship:
Ideniel:
--- Idézetet írta: KiD - 2013. Szeptember 25., 19:09:58 ---A hős Jokernél elvesztettem minden érdeklődésemet a válasz iránt.
--- Idézet vége ---
Pedig a Crime Syndicate of America mellett koncepcionálisan teljesen logikus. Nem írok "fanfic-eket", mindössze érdekel a forgatókönyvírás, s az egyik ujjgyakorlatom egy olyan Joker sztori volt, amiben a karakter hősként tűnhet fel. Az egyik megoldás az volt, hogy elnyomó diktatúrában teremt káoszt, ami a karhatalmat aláásva Joker eredeti szándékaitól függetlenül morálisan pozitív motivációnak bizonyul a környezet kontextusában. Ekkor még nem is hallottam a CSA-ről egyébként, ám utólag zseniális megoldás a maga egyszerűségében.
Az említett ujjgyakorlatom másik két megoldása az volt, hogy 1) Joker egy lovecrafti világvégébe csöppen, ahol, mivel eredetileg is őrült volt, pár más karakter mellett egyedül ő marad relatíve funkcionális emberi lény; 2) a Joker egy vándorcirkusz mellé szegődik, aminek ő a kikiáltója, minden kis városkában megállva felfedez egy valamiben Batman-re emlékeztető, ám korántsem hősies figurát, akit válogatott módszerekkel kivégez. Röviden: Dexter, mint egy cirkuszi bohóc :D
mukszli:
Hat ezt eleg rosszul hangzik :D meg jo h nem olvastam
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése