HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (318/1662) > >>

Balakin:
Oktober 15-re írják amazonon a 3. kötetet és még nicns review hozzá, hol olvastad, hogy nicns benne az utolsó szám? (vagy csak arra gondoltál, hogy az utolsó kötet nem jött még ki, nem arra, hogy hiányzik belőle valami? :D Mert a DC-nél eléggé lehetséges ez, a Stormwatch hc-ből is elegánsan kihagyták az eléggé jelentős aliens crossovert).

Firvingi:
Napokban néztem, hogy a dc comics is kidobta, hogy fog megjelenni az egyik kedvenc, gyorsan elkaszált sorozatom (I,vampire) és a gondom csak az, a dc-s honlap szerint a 3 tpb-ben benne van az összes szám, még az amazon szerint hiányzik belőle az utolsó. Kinek szabad hinnem most?
Amennyiben dc: nekem nagyon tetszik a mostani Crime Syndicate, de a Trinity Wars az utolsó számon kívül teljesen érdektelen volt (spoiler: szerintem felépítettek egy fasza koncepciót a Waller féle JLA a JL ellen (előbbi pár száma nekem sokkal jobban tetszett minden szinten, mint az utóbbi), amit rögtön szétszedtek majd x számon keresztül a karakterek csúnyán néztek egymásra és szájkaratéztak. Egyedül a vége volt ütős...)
A 52 óta pedig az egyik kedvencem lett a Martian, sokkal jobban tetszik, mint azelőtt volt.   

Inner Circle:
DoFP Őrrobot:

Nem tűnik egy pályavégi főellenségnek (azt amúgyse mutatnák meg), de azért érdekes, hogy egyrészt az egyik kezén egy forgócsöves gépágyút hord, másrészt lefogadom, hogy tud repülni (dög nagy hajtómű a testén és szárnyak a vállán). Meggyűlik majd az X-ek baja már ezzel is, aztán jöhet még rosszabb rokon is a film végén.

---

Á, a filmesbe akartam... na mindegy, ebből is látszik, hogy az Őröket nem lehet megállítani!

Asys:
Jubilee-t Drakula fia, Xarus változtatta át vámpírrá a Curse of the mutants című story-ban!  ;)

Egy darabig egy Raizo Kodo (ő egyébként találkozott X prof-fal is, akkor, amikor az X-Men még nem is létezett!) nevű harcművész vámpírral és annak Forgiven nevezetű csapatával lógott!  :nezze:
Ha jól emlékszek, akkor volt valami mágikus amulett, aminek a segítségével/ viselésével nappal is akciózhattak...  :headscratch:

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Szeptember 26., 21:46:40 ---Nézd csak Fareket, ő is milyen aktív még. ;D

--- Idézet vége ---
Így van. Annyira, hogy a valagadat is szétrúgja még a következő börzén.
De a legjobb esetben is rád verek a járókerettel. :brow: :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése