HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
KiD:
Nekem ritka antipatikus a koncepció, hogy Flashből hőst csináltak. Mintha Jimmy Olsen szerezne megint szuperképességet... Amúgy az a szál érdekes, hogy x ideig rajta maradhat valakin a szimbióta, hogy használhassa, aztán leveszik róla... csak kérdés, hogy egy olyan világban, ahol 2 perc alatt lehet valakiből szuperembert csinálni, miért választana egy kormány egy ilyen könnyen visszaütő fegyvert.
mukszli:
Ja en is sajnalom, asszem a venommal is ez a helyzet, bar azt nem olvasom.
KiD:
--- Idézetet írta: mukszli - 2013. Október 05., 20:22:27 ---Jobban utana neztem es hivatalosnak tunik :S
--- Idézet vége ---
Kár, pedig jó karakter. És jobb Peter, mint Oki Doki.
Asys:
Elkezdtem olvasni a Villains Month-ot (DC), a felénél tartok, érdekes... :rolleyes:
Elég sokban visszamennek az adott szuperbűnöző gyerekkoráig, megmutatva azt, hogy milyen atrocitások érték őket a múltban...
Amik (eddig) nagyon tetszettek: 1. Zod, 2. Black Manta, 3. Ventriloquist, 4. Mr. Freeze, 5. Count Vertigo, 6. Reverse-Flash! :nezze:
Lenne néhány kérdésem:
1. Cyborg Superman: új eredettörténetet kreáltak a címszereplőnek? Brainiac miatt kérdezem... :rolleyes:
2. Fekete Manta most mihez kezd???
3. Lobo-ból kettő van??? :headscratch:
4. Vertigo roppant erős ellenfél, a Zöld íjász mire képes ellene? (A fazon fejeket ill. agyakat robbant szét másodpercek alatt!)
5. A Hasbeszélő figuráját még betegebbre vették, ráadásul a nő rendelkezik valami emberfeletti képességgel is, ez tetszik!
Kicsit lemaradtam DC-vonalon, ő már a harmadik Hasbeszélő (mi lett a másodikkal?)... :badteeth:
mukszli:
Jobban utana neztem es hivatalosnak tunik :S
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése