HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (315/1662) > >>

Snake (XF):
Sajnos Ellis rég írt már kiemelkedőt. Mondjuk pár éve az a Secret Avengers-es pár rész piszok jó volt tőle, de amúgy nem az igazi ő jó ideje.

Balakin:
Nekem nem jött be nagyon, lapos volt. Hawkeye-t úgy kezelték ahogy Fraction kezeli a saját címében, ami ott baromi jó, de a csapaton belül szerintem már nem működik annyira. Plussz Tony nagyon Robert Downey Jr-os volt és így már túl sok lett a bohóc a csapatban.
Cap és Logan vitája az ölésről nevetséges volt (főleg, hogy Cap kinyír két pilótát pár oldallal korábban).
Szerintem ez a 120 oldal is sok volt ennek a sztorinak, mivel semmi extra nem volt benne.
Ellis Marveles írásai nem tartoznak a kedvenceim közé (kivéve a Secret avengerst, de a nem MArveles cuccait nagyon szoktam szeretni) és ez is csak megerősítette ezt az álláspontomat.

jocibmx:
Olvastátok már Warren Ellis új Avengers sztoriját? Endless Wartime néven fut, és GN-ként jelent meg. Én általában nagyon bírom Ellis írásait, de ez kicsit laposra sikerült. A történet és a rajzok sem túl kiemelkedőek. A dialógusok Ellishez méltóan lazák, de ez magában nem viszi el a hátán a sztorit. Mindemellett Hawkeye kb. úgy van kezelve mint egy idióta, Logan rinyál, hogy a többiek gyilkosnak tartják, a Kapitányt minden harmadik oldalon emlékeztetik, hogy mennyire öreg  :badteeth:
Nagyon érződik, hogy ezt a GN-t a mozis közönségnek szánták.
Egyébként meg nem értem, hogy ha már GN-ként egyben jön ki a könyvpiacra a történet, miért kell mégis a kb. 120 oldalas megszokott tbp formátumot használni. Lehetne hosszabb is ha már úgyse kell havi részekre bontani a történetet.
Na befejezem az okoskodást, azért megérte azt a háromnegyed órát amíg végigolvastam, de ha a Marvel erősíteni akar a GN piacon, erősebb kezdéssel is indíthattak volna.  :dry:

zoli:
Üdv, Jaj  igen Jimmy ,mint Teknösember . :huh:.Kb olyan mintha én találnék ki valami karaktert .  ;D. Kösz  :worship:

talgaby:
Igazából a Marvel hadseregének vezetői síkhülyék, és ez nem vélemény, hanem ábrázolásmód. A Marvelnél megforduló alkotók sokszor származás miatt is eléggé antimilitaristák (sztereotípia vagy sem, ötvenes évekig azért igaz volt :)), plusz ugye ez az általános hollywoodi klisé. Meg azért a sorozatban nagyon durva intézkedéseket vezettek be a szimbióta ellen. Kellett nekik a fegyver, mert hát a hadsereg, szóval amiből fegyvert lehet csinálni, abból az lesz, de kegyetlen paranoiásak is. Nem tudom, hogy a későbbi számokban is így volt-e, de kezdetben eléggé.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése