HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (314/1662) > >>

talgaby:
Dan Slott alatt, nem olyan régen (nincs három éve). Kaine visszatért, egy trutyinak hála meggyógyult a degenerációból és átvette Reilly identitását egy Petertől kapott ruha társaságában. Egész jó sztori volt, érdemes felkutatni.

zoli:
Üdv,és bocs hogy MEGINT magam után szolok , és majd válaszoltok az előző tegnap feltett két kérdésemre . KÖSZÖNÖM.   DE...akkor most KI  és melyikük  :headscratch: :nemtudom: ,a Skarlátpók . Mert én eddig úgy tudtam  Skarlátpók az  Ben Relly  aki a történet végén , elköszön Parkeréktól ,  a motoron .És irány dél ahol  egy darabig ö ott a helyi főhős . Kaine pedig meghalt . Aztán ahogy a Marvelnél megszokott dolog Feltamad  :dry:, Vagy is ö az aki kicsit mutálodva előmászik a saját  sírjából .  :omg:. Erre a  Skarlátpók legújabb  sorozatában ,amiről azt mondtátok hogy hamarosan vége . Abban pedig mégis Kaine a Skarlátpók. Akkor most , hogy van ez  :headscratch:. Mikkor  cseréltek szerepet.  :blink:. Kösz  :worship:

zoli:
Üdv, már 3. éve tart ez a New 52 mizéria a DC- nél . Vagyis a gondold újra \ gombold újra  Recont,Rebot,Restart,   :dry: újra értelmezések újragondolások . De már régebben is volt ilyen újra índitási  sorozat .Még pedig a Zéro Hour .Ahol eltörölték a Multiverzumokat  aztán újra megjelentek . Vagy  még régebben a Macskanő újra  és újra értelmezése . Volt ö már gazdag unatkozó úrinő,  előtte - utána  ,tudja fene parti....izé..kurtizán. Nem -e zavarodnak bele az olvasok a már szinte 2-3 évenkénti átértelmezésekbe  :headscratch:.  Például a most is futó. Mind öröké rossz \ Ellenfél Hónap . Ahol a hősöket  alázzák az ellenfeleik. Már a  4. számokban . De  Marvelnél is van hasonló . A skarlát pókot a Zordvadász vagy ki kapta el . Fenegyerek kalodában . Egy új  sorozat a Superior Póki ellen feleiről szól. Aszem   Superior Team -up az.Kösz  Jó kritika írás van erről a Geex Blogon . Az nem is úgy volt címen. Kiderült hogy , Rozsomák ; Eredet. című sorozata volt a  magyarázat  arra  a hirtelen felbukkant  sok-sok  eddig ismeretlen rokonokra , vagy egy csomó hasonló képességű  karakter feltűnésére .  :worship:U. I.1.KÉRDÉS . Akkor most HEL  ki a fene  talán a felturbozott és agyasított  BIZARRO  , mert igen eröst hasonlit  ; }  Nos akkor a 2. KÉRDÉS . Akkor kb az a helyzet hogy ,2011-ben elindult a New 52 koncepció akkor a főhősöket   , most pedig 2013-ban. Szintén a New 52 esemény sorozat keretein belül ,  pedig az ellen feleiket  értelmezik újra  .  Kösz

Balakin:
Amúgy szerintem ez a Venom koncept nem rossz egyáltalán. Thompson mindig is nagy pókrajongó volt (ami szerintem okos húzás, mert így nem csak egy 1bites bully lett), aztán elment katonának ugye, otthagyta a lábát, de most nemhogy a lábát is visszakaphatja, még pókember is lehet belőle (vagyis megkapja a képességeket meg a kinézetet kb, de közben az egyik legrémesebb ellenfele bőrébe bújik, szerintem ez már önmagában ígéretes).
A military közeg pedig megfelelő arra, hogy elég "edgy" maradhasson a sztori, ami ugye sokaknak Venom vonzereje, de ne kelljen úton-útfélen a 90es évek utánérzete miatt aggódnunk.
Az már más kérdés, hogy annyira nem köteött le maga a történet, bár rossznak nem mondanám egyáltalán (majd lehet egyszer nekiesek, ha olcsón hozzájutok pl, mert eddig csak digitálisan olvastam, úgy meg nem az igazi).

Inner Circle:

--- Idézetet írta: KiD - 2013. Október 06., 17:54:07 --- csak kérdés, hogy egy olyan világban, ahol 2 perc alatt lehet valakiből szuperembert csinálni, miért választana egy kormány egy ilyen könnyen visszaütő fegyvert.

--- Idézet vége ---

De az instant szuperemberek mindig megőrülnek és mindig kell hívni a szuper-csótányirtókat (X-ek, Avengers, F4...), hogy elintézzék helyettük. Az ilyen sztorik meg még klisésebbek: szuperment csinálunk, szupermen mindenkit kicsinál, kiszabadul, ártatlanokat öl, megpróbáljuk elhallgatni, kiderül, jönnek a jófiúk, azoknak hazudunk, gyanakszanak, tovább hazudunk, kiderül, nagy balhé. Hány ilyet olvastunk már?  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése