HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (306/1662) > >>

FZoli:
Nekem már az eleje is szúrja szemem. "Az X-Mennél bejött." Hát akkor játsszuk el itt is...
A másik dolog, ami így szemet szúrt a listán végigfutva: event event hátán. Jóformán az előzmények nélkül bele sem tudnák kezdeni a sorozatok javába. (Nem mintha különösebben tervezném, de na...)

Farek:
Közben már megnéztem. Látom. Nem hiszek a szememnek.
Ráadásul a világ legszarabb képregényreklámozós dumája már évtizedek óta: Egy Bosszúangyal meghal! ANYÁD! AZ HAL MEG, KÖCSÖG PR-OS!

FZoli:

--- Idézetet írta: Farek - 2013. Október 17., 20:33:57 ---Mi vaaaaaan???  :blink:

--- Idézet vége ---

http://www.comicvine.com/articles/marvel-january-2014-covers-and-solicitations/1100-147428/
Avengers #25

Farek:

--- Idézetet írta: FZoli - 2013. Október 17., 20:17:19 ---...az X-Men után a klasszikus Avengerst is a jelenbe hozzák. Hát nooormális?  :omg:

--- Idézet vége ---
Mi vaaaaaan???  :blink:

FZoli:
Ma a Comicvine-on végignéztem a jövő év eleji Marvel kínálatot. Eleve nem vagyok képben az aktuális Marvel-fronttal, szóval csak néztem miféle sorozatok vannak, de megakadt a szemem valamim: az X-Men után a klasszikus Avengerst is a jelenbe hozzák. Hát nooormális?  :omg:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése