HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (304/1662) > >>

matrixhv:
Bocs, az amatőr kérdésért, de mi az a "Marvel Now" - azon kívül, hogy szlogen az eladások miatt, és mi az a jelenbe helyezés?

Évek óta nem követem figyelemmel, mi zajlik. Most olvastam amiket írkáltatok ide, meg a DC-s cikket, és nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy a két nagynak elgurult a gyógyszere.

A Disney mennyire szól bele a Marvel képregény részébe?

Szerintetek ezzel az "Event-event hátán" dologgal, meg a sok újság újraindítással, és a  tartalmukkal megjárhatja a Marvel, mint a Pókember Klón sztorik idején?

Asys:
Vélemény az Avengers A.I.-ről? Érdemes elkezdeni olvasni?  :rolleyes:

Inner Circle:
OMG :D
http://comicsalliance.com/comic-book-hanukkah/
A szöveget is olvassátok el :D

Inner Circle:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Október 16., 20:09:04 ---Sok korán elhalálozott zászlós volt a Star Trekben.

--- Idézet vége ---

És az új Star Trekben volt képe Abramsnak egyből ellőni a vörösinges kártyát: egy vörösinges volt a siklón és az tényleg meg is halt :D

Asys:
Hm...

All New X-Factor: Polaris, Higanyszál, Gambit, de ki a másik két fickó???  :headscratch:

A brit hősökre kíváncsi leszek!  :brow:

Young Avengers: elnézve a borítót (volt Thunderbolts,- Runaways,- New X-Men,-tagok), mi lesz még itt?  :badteeth:

Uncanny Avengers: Remender nem fogja évekig nyújtani a most futó story-t, remek!  :bravo:
Brutális borító!  :pogo:

Az Amazing X-Men első száma már igazán kijöhetne...  :dry:

X-Force téma: szinte biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb Psziché és Kábel (+ a csapataik) összecsapnak!  ;D

New Sisterhood? Az ott Varázslónő és Tífusz Mary? Jól látok?  :omg:

Kick-Ass 3 utolsó (?) része!  :(

Pár éve minden ,,Dark'' volt, most meg ,,All-New''!  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése