HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
matrixhv:
Bocs, az amatőr kérdésért, de mi az a "Marvel Now" - azon kívül, hogy szlogen az eladások miatt, és mi az a jelenbe helyezés?
Évek óta nem követem figyelemmel, mi zajlik. Most olvastam amiket írkáltatok ide, meg a DC-s cikket, és nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy a két nagynak elgurult a gyógyszere.
A Disney mennyire szól bele a Marvel képregény részébe?
Szerintetek ezzel az "Event-event hátán" dologgal, meg a sok újság újraindítással, és a tartalmukkal megjárhatja a Marvel, mint a Pókember Klón sztorik idején?
Asys:
Vélemény az Avengers A.I.-ről? Érdemes elkezdeni olvasni? :rolleyes:
Inner Circle:
OMG :D
http://comicsalliance.com/comic-book-hanukkah/
A szöveget is olvassátok el :D
Inner Circle:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Október 16., 20:09:04 ---Sok korán elhalálozott zászlós volt a Star Trekben.
--- Idézet vége ---
És az új Star Trekben volt képe Abramsnak egyből ellőni a vörösinges kártyát: egy vörösinges volt a siklón és az tényleg meg is halt :D
Asys:
Hm...
All New X-Factor: Polaris, Higanyszál, Gambit, de ki a másik két fickó??? :headscratch:
A brit hősökre kíváncsi leszek! :brow:
Young Avengers: elnézve a borítót (volt Thunderbolts,- Runaways,- New X-Men,-tagok), mi lesz még itt? :badteeth:
Uncanny Avengers: Remender nem fogja évekig nyújtani a most futó story-t, remek! :bravo:
Brutális borító! :pogo:
Az Amazing X-Men első száma már igazán kijöhetne... :dry:
X-Force téma: szinte biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb Psziché és Kábel (+ a csapataik) összecsapnak! ;D
New Sisterhood? Az ott Varázslónő és Tífusz Mary? Jól látok? :omg:
Kick-Ass 3 utolsó (?) része! :(
Pár éve minden ,,Dark'' volt, most meg ,,All-New''! :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése