HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (260/1662) > >>

Ideniel:
Végre elolvastam a Schism-et. Jobb volt mint vártam, sőt, kifejezetten meglepő volt, hogy a koncepció kezdeti ellentmondásai ellenére mennyire hitelesnek hatott a Logan és Scott között kibontakozó konfliktus. A számomra leginkább kiugró negatívum talán az 5. szám rajzstílusa volt: gyönyörűek Kubert sokalakos kompozíciói, de amikor drámai jelenetekről van szó, akkor sajnos gyakran túlzásokba esik az arckifejezések ábrázolása terén, s itt sem volt ez másképp.

Valahol az egész maratont azért kezdtem el, mert körülbelül két évvel ezelőtt marhára b*szta a csőrömet, hogy az alábbi két infoábráról körülbelül a karakterek harmadát ismertem fel. Most úgy a 90%-ukról elmondhatom, hogy legalább egy olyan kötetet olvastam, amiben a történet szempontjából komoly szerepük volt vagy legalábbis gyakran visszaköszönő háttérfigurák voltak (Ernst, Match, Martha Johannson, illetve Lifeguard sem csinált semmit a borzalmas X-Treme X-Men óta)

Ideniel:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. December 09., 11:15:46 ---Nem, régen is legalább ennyi szemetet termelt a Marvel és a DC, csak kb. 10 év távlatából már lehet tudni, hogy mi ezekből az, amit érdemes is elolvasni, mert jó.

--- Idézet vége ---

Szerintem azért már 5 éves távlatból is kellőképpen jól felmérhető az ilyesmi, nem beszélve az instant klasszikusokról. Az sem mellékes szempont, hogy ízléstől függ, ki mennyire fogékony a 80-as évek középen végbement szemléletváltás előtti mainstream képregények stílusára. Én ugyan mindenevő vagyok, de simán megértem, hogy sokak számára rendkívül nehéz egy-egy Starlin, Claremont, Simonson vagy akár Kirby által írt/rajzolt klasszikus befogadása úgy, hogy közben jól is szórakozzanak.

talgaby:
Nem, régen is legalább ennyi szemetet termelt a Marvel és a DC, csak kb. 10 év távlatából már lehet tudni, hogy mi ezekből az, amit érdemes is elolvasni, mert jó.

Inner Circle:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. December 08., 11:52:19 ---Vagy inkább a Disassembled előtt van majdnem az összes olyan cím, amit érdemes olvasni.

--- Idézet vége ---

Régen minden jobb volt. Már Pszcihé dekoltázsa sem a régi! :D

Asys:
Huhh, elég durván kezdődik az Inhumanity...  :blink:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése