HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (255/1662) > >>

Asys:
Érdekes volt a négy részes Mázlista megmenti a Marvel Univerzum-ot című mini!  :rolleyes:

Belevágtam az olvasásába, mert ő az egyik kedvenc X-em! Egy Mázlista vs. Gambit bunyót megnéznék!  :brow:
Volt egy nagy poén benne, ami nagyon tetszett: a tudós fickó és ,,Pókember'' beszélgetése Oki dokiról!  :badteeth:

mukszli:
Koszi a valaszt:)
Amugy a mostani superior is jo volt szerintem azt is erdemes

Gorgonita:
Peter David Hulkja emlékeim szerint humoros. Hulk időnként tudathasadással küzd, ami mókás félreértéseket eredményez. Dr. Samson, aki próbálja kezelni és Betty, aki próbál vele együtt élni visszatérő szereplőként bonyolítják ezeket a félreértéseket. Van egy Marlo nevű csaj is (Ricky barátnője), aki képregényboltot vezet a Marvel világában és ez újabb humorforrásként muzsikál. (De ők lehet, hogy már inkább a Captain Marvel szereplői). Az egyik fő veszélyforrás egy titkos szervezet (Pantheon), melynek tagjai mitikus hősökig Agamemnonig, Parisig stb vezetik vissza származásuk, és megpróbálják Hulkot beszervezni vezetőjüknek. A sorozat fent van a Chronopolison. (Peter David X-Factora is humoros.)

Az eheti eresztésből eddig olvastam a Harley Quinn 01-et, ami egy szépen rajzolt, mókásnak ígérkező sorozat nyitánya, és az All New X-Men 20-at, amelyben a múltból a mában ragadt ifjú Cyclops rajongani kezd X-23-ért. Kíváncsi vagyok, mit lép majd erre Logan.  :m-cyclops: :m-wolverine:  :hehe:

mukszli:
Hello. Mostaban gondolkodtam rajta h lehet kene valamilyen Hulk kepregenyt olvasni valamikor.
Peter David Hulkja milyen?
A 2008-as Red Hulkosat olvastam, kisebb kihagyasokkal. Meg a Planet Hulkot.

Zigota:
Bele is kezdtem a Hickman-érába, és eddig meglepően szórakoztató. Néha Planetary utánérzésem van, ami nálam nagyon jó jel  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése