HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Január 11., 09:06:46 ---Aznap mintha több vizsgálatot is csináltak volna.
--- Idézet vége ---
:lol:
Igen, a patkányfogó is különösen emlékezetes rész... a fogva tartott alakoktól kivert a víz, ahogy kinéztek.
Galen:
Én a Batman 13-as száma óta tudom hogy a patkányban sok a protein. Kórházba menet kaptam, az orvostól meg is tudtam, hogy a protein az fehérje. Furcsán nézett rám amikor a patkány és a fehérje kapcsolatára kérdeztem rá. Aznap mintha több vizsgálatot is csináltak volna.
turkia:
Igen KID, ebben az "eh"-ben egy generáció kollektív csalódása van benne. :)
Nem tetszett a Transformers kihagyott része? De érdekes, nekem meg az tetszett igazán, meg a ténylegesen megjelent első 12 szám. A Győzedelmes Üstökösig. Nekem a Semic 16-17-től nem jött már be, meg főleg a G2. De hát mindenkinek eltérő az ízlése, ezért érdekes ezeket megbeszélni. Na ott nekem a csúcs a Mesterlövész Megatronnal, Üstökös fenti sztorija, meg az eleje, mikor Sokkoló ügyködött a Blackrock műveknél. Később már elkezdtek túl emberik lenne a robik. Nyáladzottak, komolyan már orrlyukaik voltak meg szembogaruk. Nézzétek meg a Mesterlövész végén a fejét, mikor beszél. Hideg, sárga szemek, komor, fémes arc. Na olyan egy félelmetes Megatron.
Az általad említett Fenegyerek sztori tényleg pusztító volt. Két számban, teljes füzetben, ha jól emlékszem. Iszonyú unalmas volt, azt hittem, elalszom közben. "Elektra-Gyűlölök és szeretek" A szerkesztő megérdemelt volna egy nürnberbi pert a nyakába.
KiD:
Nekem főleg egy-két kevésbé mainstream képregény esett ki a rostámon A Tarzan első része pl. pedig a régi Tarzant szerettem. Aztán, ahogy hallom, a második részt érte meg csak a széria.
A népszerűbb füzetek közül el kell gondolkozzak. A Transformers kihagyott történetei például teljes joggal lettek kihagyva, egy zseni volt, aki meglépte az ugrást a történetben. Mondjuk lehet, hogy ugyanő gondolta azt is, hogy a sorozat végén jó ötlet lesz visszatérni azokhoz a részekhez kéthavi rendszerességgel, pedig hát... Menni kellett volna tovább a G2-re, és esetleg mint az X-Menben eltolni második számú sztoriként a klasszikus kalandokat.
A Pókemberben is az ugrás után engedtem el végleg a gyeplőt (no meg, mert pofátlanul drága volt), ott nem jöttek minőségi történetek finoman szólva sem. Így visszagondolva nem volt olyan szám, amit kifejezetten utáltam volna, csak olyanok, amiket untam. A Marvel Extra fenegyerekes számai pl. vagy a Pókember történetek a post Vészmanó / pre Venom időkben. De a Nemzetellenes összeesküvésen sem rágtam le a körmöm.
Ami Romitát illeti, én teljesen biztos vagyok benne (ettől még nem biztos, hogy úgy van, de én teljesen biztos vagyok benne), hogy azért váltott stílust, mert nem akart egy lenni a korabeli Marvel stílusban rajzoló alkotók között és főleg nem akart hasonlóan rajzolni, mint az apja. Csak hát, amit választott helyette... Eh.
Gorgonita:
Én anno még be is köttettem a Semices Kandi-lapokat. (Pók, X-Men, Batman(én is bírtam az elborult részeket, pedig nem vagyok egy horror rajongó, csak Batman olyan komornak tűnt tőlük.)), aztán egy lomtalanítás alkalmával elpasszoltam őket egy rahedli Galaktika, Átjáró, Kockás, Nemere, Robocop, Transformes, ésatöbbi meg Robur társaságában, hogy férjek a ruhásszekrényben, ahova kiszorultak az űropera gyűjtemény miatt. így múlik el a világ dicsősége, pedig emlékszem még fel is olvastam belőle a haveroknak és dőltünk Poki poénjain. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése