HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ideniel:
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Január 16., 15:07:52 ---1. Amikor Flash Venom lett, miért nem tudta meg Peter titkát, mint Brock? Direkt eltitkolta a szimbióta?
--- Idézet vége ---
Doctor Strange nem sokkal a Civil War / OMD után valami iszonyat durva varázslatot sütött el, amivel MJ-n kívül mindenki elfelejtette, hogy Peter Parker Spider-Man. Ezek után aki előtt SM önként levette a maszkját, hirtelen mindenre újra emlékezett (a Fantastic Four tagjai például), egyébként viszont úgy működött a dolog, mint valami akut memóriakiesés, még akkor sem tudták maguktól összerakni az egyet a kettővel, ha bizonyítékok tömkelege sorakozott az orruk előtt... egészen a Spider-Island-ig, ahol olyan sok ember előtt bohóckodott Peter Parkerként, hogy megtört a varázs, így tudta például Carlie is kikövetkeztetni a dolgot, máskülönben a varázslat megakadályozta volna ebben.
Emberi nyelven egy baromi nagy retcon volt, hasonlóan az egész OMD-hez.
talgaby:
A Brand New Day óta még Osborn se tudja, hogy Peter Pókember. Sőt, soha nem is tudta.
És a Venom-szimbióta nem teljesen ugyanaz, mint a régi.
KiD:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Január 15., 10:56:41 ---Kijött a Superior Spider-Man 25, történnek benne dolgok... Carlie-t kifejezetten bírom, nem szeretném, ha goblin maradna. Peter Parker-Kenobi reloaded? Hát...
--- Idézet vége ---
Nekem két dolgot áruljon el valaki.
1. Amikor Flash Venom lett, miért nem tudta meg Peter titkát, mint Brock? Direkt eltitkolta a szimbióta?
2. Az új Zöld Manóról nem lehet tudni, hogy Osborn-e (és ha igen, melyik). Viszont élénk érdeklődést mutat Pókember személyazonossága iránt. Azt értem, hogy Osbornnak miért lenne érdekében a többi szereplő előtt úgy tenni, mintha nem tudná, de mi értelme lenne ennek az olvasók előtt? Valamiről lemaradtam, és megint amnéziája van? (Feltéve, ha ő az.)
Ideniel:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Január 16., 11:14:40 ---Én pl tuti nem szerettem volna meg a DC-t ha a Newgenen nem lett volna olyan szép áttekinthetően fenn minden ami az Infinite crisishoz kellett.
--- Idézet vége ---
Csináltam pár DC-s olvasási listát pár hónappal ezelőtt, s meg kellett állapítanom, hogy az egész CoIE-idővonal lekövethető kizárólag Batman révén :D Konkrétan Superman is csupán egy mellékszereplő Batman mellett, hát még a B-listás és az alatti szereplők. Nem véletlen, hogy többek között a comicsbackissues.com-on míg van dedikált Avengers olvasási rend, addig a Justice League-ről nincs, s a szerkesztők szerint valszeg nem is lesz soha teljes körű.
Balakin:
--- Idézet ---Hát, ez is egy módja annak, hogy a single issue vásárlást szorgalmazzák a trade-re várás helyett, más kérdés, hogy a későn csatlakozókat ugyanakkora, ha nem nagyobb káosz fogja fogadni
--- Idézet vége ---
vagy azokat akik évekkel később olvassák. Mert ugye tudjuk, hogy a DC-t nem érdeklik az új olvasók csak a 45 évesek....
Én pl tuti nem szerettem volna meg a DC-t ha a Newgenen nem lett volna olyan szép áttekinthetően fenn minden ami az Infinite crisishoz kellett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése