HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (240/1662) > >>

Balakin:

--- Idézet ---She-Hulk -> Modern She-Hulk (2004-)
--- Idézet vége ---
A Slott éra nagy kedvencem, az utána lévő (asszem Peter David) már nem.

+
Matt Wagner Shadow Year one-ja még mindig a legjobb Shadow képregény amit eddig olvastam, rajzilag is nagyon bejön (kicsit cartoonos de passzol a a sztorihoz teljesen). Csak jelenhetne meg kicsit gyorsabban.

Ideniel:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Január 29., 11:14:56 ---http://www.housetoastonish.com/?p=2093

--- Idézet vége ---

--- Idézet ---It’s a pretty good arc, though, at least when read as a whole.  It felt a bit wonky as a serial, but by the end, its main apparent problem feels like a deliberate choice after all.
--- Idézet vége ---

Szerintem azért lecsekkolom, egyrészt bírom Cornellt, másrészt többek között a fenti cikk is inkább egybeolvasásra ajánlja, semmint követett ongoingként, én pedig csak az első egy-két számot olvastam eddig, még hónapokkal ezelőtt. 

Nézegetem amúgy a februári soliciteket. Maximalizmusomnak hála a felzárkóztató újabb elemekkel bővült...

The Punisher -> Modern 616 Punisher (Civil War-)
She-Hulk -> Modern She-Hulk (2004-)
Winter Soldier: Bitter March -> Csak be kell fejeznem a Brubaker Cap/WS run-t
New Warriors -> NW vol.4

Apropó: erről a megújult Marvel Knights line-ról mit kell tudni ahhoz, hogy az ember belevágjon?

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Január 27., 14:50:22 ---
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Január 27., 14:03:07 ---Máris segítek: a legutóbbi Wolverine szériát teljes lelkinyugalommal hagyd a fenébe.

--- Idézet vége ---

Nem tiszta melyikre gondolsz. A legutóbbi NOW!-os ongoingra (Paul Cornell)?

--- Idézet vége ---

Igen. Ha minden igaz, most a 13-mal véget ért és jön helyette egy másik. Erről egy igen jó hasonlat:
Much like the North Korean military, Marvel believes that if you keep relaunching long enough, eventually the damn thing will stay up. 
http://www.housetoastonish.com/?p=2093

Farek:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Január 27., 15:42:39 ---
--- Idézet ---Amikből pár képkocka elég volt: Amazon, Holdlovag, Ezüst Utazó...
--- Idézet vége ---
...West coast avenegrsből meg msot kezdtem a második omnibust (időutazós sztori)...

--- Idézet vége ---
Mely időutazós történet első része itt is megjelent decemberben, és az újraindulás uátn folytatjuk is gőzerővel!  :brow:

Balakin:

--- Idézet ---Amikből pár képkocka elég volt: Amazon, Holdlovag, Ezüst Utazó...
--- Idézet vége ---
Ezeket várom a legjobban :D She-Hulkból a Slott szériát nagyon szerettem, a mostani meg Pullido rajzai miatt vonz (Robin Year one!), Moonknight meg Ellis miatt érdekes, ha engedik, hogy azt csináljon amit akar, akkor nagyon jó sorozat lehet ez. Surfer alapjáraton nem érdekel, de Slott miatt elkezdem, Allred meg csak hab a tortán (megértem ha valaki nem szereti, nekem bejön).
Klasszikusokból New Warriors vol 1 amúgy meglepően jó, kivéve a crossoverek, West coast avenegrsből meg msot kezdtem a második omnibust (időutazós sztori), azt is szeretem, nem a legkomolyabb de abszolút szórakoztató.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése