HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Zigota:
Elolvastam az Infinityt. Egy nagyon kicsivel jobb lett, mint az átlagos Marvel event színvonal, de ugyebár a léc nincs valami magasan.
Sokat akart egyszerre Hickman, és végülis összeértek a szálak a végére, de ez azzal járt, hogy Thanos támadásának semmi súlya nem volt, az űrháborús rész meg nagyon gyenge lett.
A Bosszúállók borzalmas háborúba rántják bele a már éppen békét kötni készülő szövetséget, hiszen nem emberek hanem idegenek millió halnak meg a háborúban. A jó öreg Kapitány vezetésével megadják magukat, majd orvul megölik az ellenfelet. Ennek a gyilkosságnak nagyon örülnek, Kap meg önelégülten mosolyog, hogy mekkora stratéga.
Közben Wakanda lerombolja Atlantist, gyerekekkel, nőkkel együtt...
Az Illuminatis szál végül is jó lett, tetszett az Ebony Maw karakter, illetve Namor és T'challa viszonya, Black Bolt és Maximus terve.
A tie-inek borzalmasak.
Az egészből az maradt meg benyomásként, hogy a hősök is önző disznók, akik mindent feláldoznak az általuk nemesnek vélt cél érdekében. Csak az a baj, hogy nem hiszem, hogy ez volt a cél.
Ideniel:
Amazing Spider-Man a Brand New Day-től (#564) a Dying Wish-ig (#700) letudva.
Mélypontok:
-Brand New Day alatti vergődés. Esküszöm, néhol már olyan volt a sorozat, mintha átment volna egyfajta idióta japán slice-of-life/hárem mangába.
-One Moment In Time
-A Harry Osborn, Norman Osborn és Lilly Hollister háromszög. Volt egy pont, ahol azt kívántam, bárcsak mindháromukra ráborulna egy felhőkarcoló valamelyik New York-ot sokadik ízbe romba döntő event alatt, hogy egyszer és mindenkorra elfelejthessük a köréjük épülő fárasztó és zavarbaejtő melodrámát.
-Mister Negative. Egy másodpercig sem tudtam komolyan venni a karaktert.
-a megújult Kraven-família végső soron csalódást okozott.
Kedvenc részek:
-The Gauntlet, igaz a Grim Hunt zárófejezetet kihagyott ziccernek tartom.
-Big Time + Matters of Life and Death
-Spider-Island, de szigorúan csak az event törzsét alkotó számok, a tie-inek nagyon lehúzzák.
-az új hősök: Anti-Venom, Agent Venom és Scarlet Spider
-Danger-Zone + Dying Wish
talgaby:
Hm, egész jó az a lista. Az Astonishing Talest leszámítva nagyon remélem, hogy az első része az Iron manig bezárólag felkerül hozzánk is idővel. Books of Doom is jó lenne, de nincs jó szken, se beíró rá. :(
Ideniel:
Jonathan Hickman Fantastic Four / FF run-jában is fontos szerep jutott Doomnak, de nem épp konvencionális módon, ezért is volt talán annyira megosztó a karakter rajongói körében.
A Fraction és Allred által jegyzett második FF sorozatban is fontos szerepe volt (Scott Lang VS Doom), de ezt még nem olvastam, így nem tudok érdemben nyilatkozni róla.
Firvingi:
Sziasztok!
Segítségeteket kérném egy karakterrel kapcsolatban. Sosem voltam egy nagy F4 fan, nem szívesen olvasok róluk semmit, de Doom érdekelne. Melyik képregényeket ajánljátok, ahol nagyrészt ő van a középpontban?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése