HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Puma:
--- Idézetet írta: Zigota - 2014. Február 01., 10:40:38 ---A Bosszúállók...
--- Idézet vége ---
Ez most komoly? Ez ekkora trend lett, hogy már a képregényesek is így nevezik őket.
Olvasta valaki a Cornell féle Farkast? :rolleyes:
KiD:
Olvasta valaki az "új" Clone Sagát? Hatrészes mini, amit az eredeti tervek alapján írtak. Most néztem meg, egész szórakoztató, és tényleg leszámol egy csomó baromsággal, ami rosszá tette az eredetit.
Nincs emó Peter, nincs ezer hülye szál, nem tart ezer évig, nem dobnak ki minden fejleményt a kukába a végére. Cserébe viszonylag laza a szerkezete és nem veszi magát komolyan. Egy próbát érdemes vele tenni.
Zigota:
Azért ment, hogy megadják magukat, le is térdelt előtte. Már az ütés előtt eltervezték, hogy megölik a buildert, amit simán is megtehettek volna, hiszen az egyedül volt.
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Zigota - 2014. Február 01., 10:40:38 ---A jó öreg Kapitány vezetésével megadják magukat, majd orvul megölik az ellenfelet. Ennek a gyilkosságnak nagyon örülnek...
--- Idézet vége ---
Nem adták meg magukat, tárgyalni mentek és egyvalakit küldtek egy ellenséges bolygóra. A Builder lefegyverezte a követet, ekkor erősnek érezte magát és megütötte, innen kezdve nincs miért panaszkodniuk. Visszaütött, ez van; nem kellett volna szívózni :-)
Balakin:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Január 27., 15:48:45 ---
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Január 27., 15:42:39 ---
--- Idézet ---Amikből pár képkocka elég volt: Amazon, Holdlovag, Ezüst Utazó...
--- Idézet vége ---
...West coast avenegrsből meg msot kezdtem a második omnibust (időutazós sztori)...
--- Idézet vége ---
Mely időutazós történet első része itt is megjelent decemberben, és az újraindulás uátn folytatjuk is gőzerővel! :brow:
--- Idézet vége ---
közben végeztem azzal a sztorival. Nagyon király volt, eddigi legjobb WCA sztori szerintem, ajánlom mindenkinek akit érdekel a csapat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése