HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
én úgy olvastam, hogy a Death of CA ultimate collection után egyből a Reborn hc-t (mert le volt értékelve 70%al és akkor megvettem, de az előtte levő két tpb-t már nem akartam teljes áron). Nekem nem volt hiányérzetem.
Ideniel:
Ebben a hónapban jön ki az új Winter Soldier mini Remendertől, gondoltam bebiggyesztem elé az eredeti Brubaker-féle ongoingot. Kérdés, hogy szükséges-e előtte elolvasni a Cap visszatérése és a Fear Itself közötti Captain America köteteket (lásd lenti listát), vagy önállóan is teljes értékű olvasmányt nyújt?
-Captain America (1968) - HC vol. 09 - No Escape
-Captain America (1968) - HC vol. 10 - The Trial of Captain America
-Captain America (1968) - HC vol. 11 - Prisoner of War
-Captain America And Bucky (2011) - HC vol. 12 - The Life Story of Bucky Barnes
-Captain America And Bucky (2011) - HC vol. 13 - Old Wounds
-Captain America (2011) - HC vol. 01
Puma:
Nem akartam senkit se csesztetni amúgy, csak gondoltam, a képregényesek annyira szoktak lázadozni, ha Wolverine nem Rozsomák, hogy akkor itt is lázadozni kellene szerintem.
Na mindegy, helyreállt a lelki békém, legalábbis képregényes szempontból, szóval minden rendben. :)
Kicsit lemaradtam amúgy a képregényekkel, ebben a hónapban alig olvastam valami újat, még a Wonder Womannel is le vagyok maradva, pedig azt nagyon szeretem. Viszont olvastam a Swamp Thinget, az nagyon jó, minden számmal egyre jobb lesz. Szerintem még jobb, mint a Snyderé volt. :D
Balakin:
nem volt egy olyan Pókember-X-men crossover amiben valami óriásgyík ellen harcoltak és talán 2 részes is volt? A foxos sorozatból. Valami ilyesmi rémlik.
Zigota:
Hú tényleg rosszul írtam, elnézést. Mentségem annyi, hogy kicsit felidegesítettek az Infinity hülyeségei. Tehát helyesen Bosszú Angyalai!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése